Skal du udskifte dit gamle ovenlysvindue? 

Er dit ovenlysvindue fremstillet før 1998, har vi desværre ikke længere reservedele på lager. Siden dit ovenlysvindue blev monteret i tidernes morgen, har vi løbende forbedret vores produkter. Eksempelvis er rudearealet blev større, de er bedre isolerede og vores elektriske eller solcelledrevne vinduer kan endda åbnes eller lukkes automatisk for at skabe et sundere indeklima.

Følg vores 4-trins guide, for at finde frem til den info der skal bruges ved en vinduesudskiftning:


Skab en behagelig temperatur i dit hjem

Når det drejer sig om at få den rigtige temperatur i dit hjem, er der mere at overveje, end hvordan du opvarmer det på kolde dage. Med fortsat flere varme somre, er der et presserende behov for at kunne holde vores hjem behageligt svale under hedebølger.

Energieffektivitet er en anden overvejelse. Vinduer af god kvalitet, som er velisolerede, lufttætte og forhindrer varmen i at slippe ud, vil holde varmeomkostningerne nede og sikre, at dit hjems temperatur forbliver ensartet og passer perfekt til dine behov. 

Hvorfor det kan være en fordel at udskifte dit gamle ovenlysvindue

Alle VELUX ovenlysvinduer er fremstillet til at holde i mange år, men vores produkter forbedres hele tiden. Nyere VELUX ovenlysvinduer er fremstillet med enestående isoleringsteknologier, der virkelig gør en forskel.
 
Ved at kombinere VELUX ovenlysvinduer med vores mørklæggende energigardiner og varmebeskyttende rulleskodder får du endnu bedre isolering.
 
Så hvis du førhen har lukket døren ind til dit ældre, renoverede værelse i den kolde årstid, er det tid til at vinde rummet tilbage. Udskiftning af dine gamle ovenlysvinduer med nye energieffektive VELUX ovenlysvinduer kan sikre, at varmen bliver inde, og kulden bliver ude.

Kan du få rabat på dine gamle ovenlysvinduer? Se hvordan du anmoder her:

Har du udskiftet dit gamle ovenlysvindue og ønsker du at benytte dig af vores udskiftningsrabat?

Hvis du overvejer at udskifte dit gamle ovenlysvindue, vil vi gerne hjælpe dig på vej. Udover gratis rådgivning og hjælp til at finde en lokal tømrer kan du samtidig vælge ét af nedenstående tre skræddersyede udskiftningstilbud.

Bemærk: Du kan kun vælge ét af disse tre tilbud: