Opgradering af ovenlysvindue

En opgradering kan bl.a. omfatte gardiner, solafskærmning og fjernbetjente løsninger til dine ovenlysvinduer. Selvom vi nyder solen, har vi nogle gange behov for at styre, hvordan lyset og varmen påvirker vores bolig. Med VELUX ovenlysvinduer kan du bedre styre mængden af dagslys og frisk luft i din bolig.

Hvorfor montere gardiner og solafskærmning på dine ovenlysvinduer?

Du har monteret flere ovenlysvinduer i din bolig og forvandlet rummene med masser af dagslys. Men hvad så, hvis du vil omdanne dit lyse rum til en hjemmebiograf? Eller du gerne vil skærme for indkig? Vi har et komplet sortiment af gardiner og solafskærmning, så du kan sikre privatlivets fred og bestemme, hvordan dagslyset kommer ind.

Når du vil opgradere dine ovenlysvinduer med gardiner eller solafskærmning, kan du give den indendørs komfort et ekstra løft med vores fjernbetjente ovenlysvinduer. Med vores intelligente indeklimakontrol VELUX ACTIVE vil dine ovenlysvinduer, gardiner og solafskærmning åbne og lukke automatisk, så du altid opnår et optimalt indeklima i forhold til temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau.

Mørklægning efter behov

Efter en dejlig dag med masser af dagslys, der bevarer vores naturlige døgnrytme, har vi brug for en god nattesøvn. Med mørklægningsgardiner eller udvendig solafskærmning kan du få det mørke, der kræves, for at du kan sove godt om natten, tage en middagslur om dagen eller nyde en god film.
Vælg din mørklægningsløsning

Hold varmen ude

Nogle gange kan lyset og varmen fra solen blive for meget af det gode. Den bedste metode til at forhindre, at solens stråler overopheder din bolig gennem ovenlysvinduerne, er at blokere varmen, før den rammer vinduerne. Med vores udvalg af udvendige solafskærmningsprodukter kan du holde din bolig sval, uanset om du ønsker, at lyset skal kunne trænge igennem eller ej.
Vælg udvendig solafskærmning

Gør det smart - og opnå kontrol

Vi har vænnet os til at kunne styre alt med vores smartphones. De fleste af vores ovenlysvinduer, gardiner og solafskærmninger fås i solcelledrevne eller elektriske varianter, som kan tilknyttes vores VELUX App Control. På den måde kan du åbne og lukke gardiner og ovenlysvinduer fra din smartphone. Indeklimaet kan også reguleres automatisk ved hjælp af den sensorbaserede indeklimastyring VELUX ACTIVE.
Oplev VELUX ACTIVE med NETATMO

Styring af lyset i løbet af dagen

Uanset om du arbejder hjemme, hygger dig i stuen eller er i gang med din hobby kan du have behov for at dæmpe solens kraftige lys eller undgå genskin på computer- eller fjernsynsskærmen. Med vores gennemskinnelige gardiner til ovenlysvinduer kan du stadig få glæde af det naturlige lys udefra, uden at det forstyrrer dig.
Se vores udvalg af gardiner

Opgraderingsløsninger

VELUX ACTIVE with NETATMO
VELUX ACTIVE er en smart home-løsning, der måler temperaturen, luftfugtigheden og CO2-niveauet og styrer ventilationen i rummet, så du får et sundt og behageligt indeklima.
VELUX App Control
Med VELUX App Control kan du altid skabe et behageligt indeklima. Du kan bare bruge din smartphone for at lukke frisk luft ind eller lukke gardinerne for at skærme mod solen.
Udvendigt solgardin
Udvendige solgardiner reducerer risikoen for overophedning og holder dit rum svalt og komfortabelt, samtidig med at du stadig kan nyde udsigten og får lys ind.
Rulleskodder
VELUX rulleskodder beskytter dit rum året rundt og passer til ethver årstid. De holder rummet svalt om sommeren, isolerer om vinteren og giver dig mulighed for komplet afskærmning af alt udefrakommende lys.
Udvendigt mørklæggende solgardin
VELUX udvendige mørklæggende solgardiner er slidstærke og lystætte. De blokerer effektivt dagslys, så der er svalt og behageligt indendørs. Gardinerne dæmper støj udefra og giver en moderat isolering.
Lysdæmpende plisségardiner
Det lysdæmpende plisségardin giver et fleksibelt lys. Dit rum bliver badet i blødt, behageligt lys, samtidig med at du skærmer for indkig.. Gardinet er designet, så det passer perfekt og er nemt at montere.
Mørklægningsgardin
Dette mørklægningsgardin er ideelt til soveværelser, fordi det blokerer for alt lys. Det er designet, så det passer perfekt til vinduet og kan monteres uden først at måle op eller skære til. Rullegardinerne fås i en lang række farver og mønstre, så du kan finde et, der passer til din indretning.
Duogardin
Duogardinet er to gardiner i ét. Det er perfekt til soveværelser eller stuer, hvor du enten har brug for at styre lysmængden eller blokere lyset helt for at få en god nats søvn.

Klar til dit opgraderingsprojekt?

Brug for hjælp?
Klar til at købe et nyt gardin?