Udskiftning af ovenlysvindue

Udskiftning af et VELUX ovenlysvindue er lettere, end du tror. I løbet af de sidste 10-20 år har vi foretaget markante forbedringer og udviklet nyt design og ny teknologi til vores ovenlysvinduer. Få professionel vejledning hos os, når du skal erstatte ældre eller ødelagte ovenlysvinduer med smukke, energieffektive og langtidsholdbare løsninger.

Hvornår og hvorfor skal jeg udskifte mine ovenlysvinduer?

Ovenlysvinduer giver mange fordele. Med mere dagslys og bedre ventilering kan du skabe smukke og lyse rum, hvor familien vil nyde at samles og opholde sig.

Men intet varer evigt. Et ovenlysvindue holder gennemsnitligt 20-30 år. Hvis dit ovenlysvindue er ældre end det, kan det være tid til at få det skiftet. Funktionaliteten kan være forringet, eller du har lyst til at give dit hjem et nyt udtryk.

De mest almindelige tegn på forringet funktionalitet er, at ovenlysvinduet bliver utæt, har en forringet isolering samt revner og misfarvning af ruden.

Hjælp til udskiftning af ovenlysvindue

Arbejd sammen med de rette fagfolk

Vores team fra VELUX Installationsservice tilbyder dig en enkel og problemfri installation uden overraskelser. Så læn dig tilbage og lad os klare det hele!

Hvad er fordelene ved at udskifte et ovenlysvindue?

Artikler om vinduesudskiftning

Bring nyt liv ind i dit hjem med udskiftning af ovenlysvinduer 
For nogle er det at udskifte et ovenlysvindue blot en opgave, der skal løses ved at opgradere til et nyt i samme størrelse. Endda uden at reflektere over, om det fortsat er den optimale ovenlysløsning. Men ovenlysvinduer er for længst gået fra at være et funktionelt element i boligen til at være et æstetisk designeelement, der får rum til at føles større, og som bringer farverne frem i ens interiør. VELUX tilbyder mange nye modeller og valgmuligheder, som du bør tage med i overvejelserne, hvis du skal i gang med et at renovere din bolig. Du kan puste nyt liv i dine rum ved at opgradere til andre varianter af ovenlysvindue.
Læs hele artiklen
Hvad koster det at udskifte et ovenlysvindue? Se her, hvordan du lægger et budget 
Har du udskudt udskiftningen af dine ovenlysvinduer, fordi det virker som en uoverskuelig ekstraudgift? Så kan du finde hjælp her. Det er nemlig hverken så dyrt eller tidskrævende, som du måske tror. Det hele afhænger af planlægning og budgettering. Her er alt, hvad du har brug for at vide om omkostningerne ved at udskifte dine ovenlysvinduer.
Læs hele artiklen
Udnyt alle fordelene ved dagslys, når du opgraderer dit ovenlysvindue
Er dine ovenlysvinduer udskiftningsmodne? Benyt lejligheden til at opgradere dem til en endnu bedre ovenlysløsning i stedet for blot at udskifte dem. Hvis du opgraderer dine ovenlysvinduer, kan du få et hjem med mere dagslys, et bedre indeklima og øget komfort. Læs videre, og find alle de oplysninger, du skal bruge for at vurdere, hvornår og hvorfor du bør udskifte dine ovenlysvinduer.
Læs hele artiklen
Forkerte antagelser om ovenlysvinduer
Lad ikke forkerte antagelser om ovenlysvinduer afholde dig fra at have et hjem, der er badet i naturligt dagslys. Der er ingen gode grunde til ikke at lukke dagslys og frisk luft ind i dit hus gennem taget. Det er den optimale løsning, når du vil forbedre indeklimaet, forvandle rummet, bringe farverne i din indretning til live og opnå forbindelse til verden udenfor. Vi har samlet nogle af de mest udbredte misforståelser om ovenlysvinduer og forklaret, hvordan du uden bekymringer kan lade ovenlysvinduer indgå i dit renoveringsprojekt.
Læs hele artiklen
Vil du montere et ovenlysvindue? Her er 8 trin, der forklarer indbygningen
Ovenlysvinduer er et oplagt valg, når du vil have mere dagslys i dit hjem. Ved at lukke mere lys ind kan du omdanne uudnyttede loftsrum eller underbelyste kvadratmeter til smukke, brugbare rum. Det er en udbredt misforståelse, at det er et kompliceret og dyrt projekt at montere ovenlysvinduer. Lad os imødekomme bekymringen ved at se på, hvordan et ovenlysvindue monteres i det skrå tag.
Læs hele artiklen
Salg af bolig: Sådan hjælper dit hus med at gøre et godt indtryk
Når du står i en situation, hvor du ønsker at sælge din bolig og skal i gang med at forberede det til salg, er det vigtigt, at du gør dig umage for at sikre, at huset præsenterer sig bedst muligt. Læs med og få vores bedste råd til, når du skal sælge dit hus.
Læs hele artiklen

Brug for hjælp?

Tal med vores designrådgivere
Hvis du vil have mere ud af dagslyset og montere ovenlysvinduer, kan du tale med en af vores designrådgivere. De kan hjælpe dig med dit projekt.Book et møde
Er du klar til dit ovenlysvindue?
Har du allerede har en bestemt dagslysløsning i tankerne? Se hvilke services, vi tilbyder dig.Kom godt i gang