Om os

I over 80 år har VELUX Gruppen skabt et bedre indeklima ved at lukke dagslys og frisk luft ind i boliger og andre bygninger overalt i verden. VELUX Gruppen blev grundlagt i Danmark og er i dag en international virksomhed med aktiviteter i 35 lande.

VELUX Danmark A/S

VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere. Vi sælger og markedsfører ovenlysvinduer, fladtagsvinduer, ovenlyskupler, ovenlysmoduler, lystunneler, solafskærmning samt elektrisk og solcelledrevet betjening på det danske og nordatlantiske markeder. Alle VELUX produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, gardin- og farvehandlere samt VVS grossister. 

Bæredygtig udvikling

Vores ovenlysvinduer kan bidrage til et bedre og sundere indeklima i mange generationer fremover. De er bygget til at holde og er fremstillet af certificeret træ. Siden grundlæggelsen har vi haft fokus på at forbedre vores ovenlysvinduer og skabe produkter, som alle kan have glæde af. Men vi kan mere end det. Derfor har vi sat nogle ambitiøse mål for vores arbejde. Vi vil tilføje nye funktioner og opgradere de materialer, vi anvender, så vores ovenlysvinduer bliver både mere intelligente og har et mindre CO2-aftryk. I 2030 vil et VELUX ovenlysvindue således udlede 50 % mindre CO2, og emballagen vil være fremstillet helt uden brug af plast og kun af et enkelt materiale, som er 100 % genanvendeligt.

Hvorfor? Fordi, det er vores natur.

Læs mere

Kom og vær med

Som enhver anden virksomhed er vi afhængige af medarbejdere, som er engagerede i deres arbejde, kommer med nye idéer og har færdighederne til at føre dem ud i livet. Dedikation, innovation og faglighed har til gengæld behov for de rette betingelser for at kunne udfolde sig. Det er disse rammer, vi kan levere. Her kan du læse mere om dine karrieremuligheder i VELUX Gruppen. Kom og vær med i vores internationale team.
Læs mere

Ledelse

Lars Petersson
CEO for VELUX Gruppen
Anders Götzsche
EVP og CFO for VELUX Gruppen
Tina Mayn
EVP for Products
Aliëtte van der Wal-van Dijk
EVP for Global Marketing for VELUX Gruppen
Jörn Neubert
EVP for Supply
Iben Schmidt Helbirk
EVP for People & Organisation
André Dot
EVP for Region Southwest Europe
Jacob Madsen
EVP for Region North
Anders Dam Vestergaard
SVP for Region North & Western Europe