Boligrenovering

Mange ønsker sig en smuk og opgraderet bolig, men hvordan kommer man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man arbejde sammen med? Og hvad er fordelene? Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med en boligrenovering, og vi har mange af svarene!

Hvorfor renovere din bolig?

Vil du give dine omgivelser et løft? Måske ønsker din partner at etablere et hobbyrum, eller børnene har behov for hvert deres værelse. Mulighederne med uudnyttet plads er mange!

Måske overvejer du på et tidspunkt at sælge din bolig, og derfor ønsker du at øge dens værdi ved at udvide og modernisere boligarealet. Energieffektive boliger er mere attraktive på grund af lavere forbrugsudgifter og kan derfor være en rigtig god investering. 

Måske vil du bare udnytte pladsen optimalt. Vi tilbringer i gennemsnit 90 % af vores tid indendørs, så vores boliger skal være så komfortable, som muligt.

Skal du renovere et enkelt rum?

Hvad er fordelene ved renovering?

VELUX designrådgivning

Vi hjælper dit ovenlysprojekt i gang

Vores rådgivere kan vise dig, hvordan din bolig vil se ud med ovenlysvinduer og kan samtidig fortælle dig, hvad løsningen koster. Rådgivningen er gratis og uforpligtende.