Ombygning af loft

Jo mere plads du har i din bolig, desto mere er den værd. Så enkelt er det. Derfor kan det gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer gør den helt store forskel!

Hvorfor renovere dit loftsrum?

Når du udvider pladsen ved at forvandle et uudnyttet loftsrum til opholdsrum, får du ikke bare flere kvadratmeter, men du øger også boligens værdi.

Loftsrum kan virke mørke og blive ekstremt varme om sommeren, men ved at montere ovenlysvinduer kan du ikke bare løse disse udfordringer, men også få mere ud af dit loftsrum med det naturlige lys og den ventilation, ovenlysvinduerne giver. 

Ovenlysvinduer fås i mange varianter og med forskellig funktion. De kan få dit ombyggede loft til at tage sig endnu flottere ud, men også gøre det lettere at slippe af med fugtig luft fra etagen under og opnå et bedre indeklima i hele boligen.

VELUX designrådgivning

Vi hjælper dit ovenlysprojekt i gang

Vores rådgivere kan vise dig, hvordan din bolig vil se ud med ovenlysvinduer og kan samtidig fortælle dig, hvad løsningen koster. Rådgivningen er gratis og uforpligtende.

Hvad er fordelene ved at ombygge dit loft?

Hvilket projekt har du i tankerne?

Udskift dit gamle ovenlysvindue
Er dit nuværende ovenlysvindue slidt og trænger til udskiftning? Få professionel vejledning hos os, når du skal erstatte ældre eller ødelagte ovenlysvinduer med energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du i gang med at renovere?
Mange ønsker sig en smuk og opgraderet bolig, men hvordan kommer man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man arbejde sammen med? Der kan være mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.
Home office space with two roof windows
Planlægger du en loftsombygning?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
Opgrader dit ovenlysvindue
Optimer din indendørs komfort med mørklægningsgardiner, solafskærmning og elektriske løsninger. Med ovenlysvinduer kan du bedre styre mængden af dagslys og frisk luft i din bolig.