Tilbygning

Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Men boligudvidelse er mange ting. Vidste du, at der findes fem forskellige former for udvidelse? Hvis du ønsker hjælp til processen eller søger nogen, der kan lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer, så sig til. Vi er klar til at hjælpe dig!

Hvorfor udvide din bolig?

Når du vil udvide og skabe en drømmebolig, som du aldrig har lyst til at flytte fra, er der mange overvejelser at gøre sig, inden projektet sættes i gang. 

Vi kan hjælpe dig med at undersøge de grundlæggende forhold omkring dit tilbygningsprojekt, For at sikre, at du får mest muligt ud af din investering bør du lave en plan, et budget og sætte en tidshorisont. Sammensæt et hold af fagfolk, rådfør dig med eksperterne i branchen og lav den tilbygning, du drømmer om!

Ofte skelner man mellem fem forskellige former for tilbygning – en forlængelse af huset, en udbygning i bredden, rundt om boligen, en delvis overbygning eller en hel ekstra etage. Hvad er din drøm?

VELUX designrådgivning

Vi hjælper dit ovenlysprojekt i gang

Vores rådgivere kan vise dig, hvordan din bolig vil se ud med ovenlysvinduer og kan samtidig fortælle dig, hvad løsningen koster. Rådgivningen er gratis og uforpligtende.

Hvad er fordelene ved at udvide din bolig?

Hvilket projekt har du i tankerne?

Udskift dit gamle ovenlysvindue
Er dit nuværende ovenlysvindue slidt og trænger til udskiftning? Få professionel vejledning hos os, når du skal erstatte ældre eller ødelagte ovenlysvinduer med energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.
Home office space with two roof windows
Planlægger du en loftsombygning?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du i gang med at renovere?
Mange ønsker sig en smuk og opgraderet bolig, men hvordan kommer man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man arbejde sammen med? Der kan være mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?
Opgrader dit ovenlysvindue
Optimer din indendørs komfort med mørklægningsgardiner, solafskærmning og elektriske løsninger. Med ovenlysvinduer kan du bedre styre mængden af dagslys og frisk luft i din bolig.