Projekter

VELUX ovenlysvinduer er en god investering, når du vil forbedre de hjemlige rammer. Udover at tilføre en masse frisk luft og naturligt dagslys, kan de også hjælpe med reducere dine energiomkostninger og give boligen et moderne look.

Hvad er dit projekt?

Home office space with two roof windows
Planlægger du en loftsombygning?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du i gang med at renovere?
Mange ønsker sig en smuk og opgraderet bolig, men hvordan kommer man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man arbejde sammen med? Der kan være mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
Udskift dit gamle ovenlysvindue
Er dit nuværende ovenlysvindue slidt og trænger til udskiftning? Få professionel vejledning hos os, når du skal erstatte ældre eller ødelagte ovenlysvinduer med energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?
Opgrader dit ovenlysvindue
Optimer din indendørs komfort med mørklægningsgardiner, solafskærmning og elektriske løsninger. Med ovenlysvinduer kan du bedre styre mængden af dagslys og frisk luft i din bolig.
A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.