Sammen skaber vi bedre boliger

Oplev, hvordan vores partnerskab tilfører værdi til din investering, og hvordan lyse, sunde og energieffektive huse sælger hurtigere.

Når man bygger et hus, bygger man et hjem og rejser de mure, der skal rumme familiens liv mange år fremover. Det er derfor, at husbyggerens faglige stolthed og ansvarlighed er afgørende.

Tre bidrag i vores partnerskab

Envision
Få rådgivning til dine projekter af vores eksperter.
Se mere
Reach
Styrk din markedsføring i samarbejde med en etableret og anerkendt international virksomhed.
Se mere
Impact
Skab mere velvære, komfort og bæredygtighed til fordel for dine projekter og dine kunder.
Se mere

Boliger med ovenlysvinduer sælges 61 % hurtigere og til højere priser end boliger uden ovenlysvinduer

Se referenceprojekter

Skanlux & VELUX
Skanlux har bygget over hele landet i mange år. Ambitionen har altid været at gøre tingene på en anden måde end andre byggefirmaer, og det var også tilgangen, da firmaet stod overfor at bygge et nyt hus i Jylland.
Læs historien
KFS Boligbyg & VELUX
Omdrejningspunktet i huset er et flot orangeri i forlængelse af køkkenet. Et skønt rum, som en heldig familie kan få glæde af hele året. Men også en indretning, der under normale omstændigheder stjæler en del dagslys.
Læs historien
Typehus med lyst tilvalg
Typehuset minder om det klassiske parcelhus, da det typisk også er i ét plan. Forskellen er, at det i sagens natur er mere moderne, og at loftet oftest går i kip, hvilket bidrager til en bedre rumfornemmelse i boligen.
Læs historien
Det at være tæt på VELUX og have et godt samarbejde giver os en konkurrencefordel i forhold til vores kollegaer i branchen. Når kunderne kommer ud og ser løsningerne fra VELUX ude i huset, er det med til at inspirere folk. Det handler ikke kun om lyset. Du kan sidde i sofaen og kigge på stjernerne, og det er noget, folk lægger mærke til. Det er nemt at gøre dem interesseret, når man har sådan et produkt.

Find de værktøjer, du har brug for

Designguide
Download designguiden for at se, hvordan dagslys og frisk luft i dine boliger kan hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne.
Se mere
Daylight Visualizer
VELUX Daylight Visualizer beregner nøjagtige dagslysniveauer for at gøre komplekse analyser tilgængelige fra starten af et byggeprojekt.
Se mere
Tekniske specifikationer
Find anvendelige bygningsbeskrivelser, BIM-objekter, CAD-tegninger samt yderligere referencemateriale, som er vigtige for dit projekt.
Læs mere

Lad os mødes og skabe bedre boliger sammen