Et hus fuld af lys

Forestil dig det perfekte hjem, som er bygget præcist, som du vil have det - med alt fra vægge til døre, gulve og vinduer. Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt indeklima.

Hvorfor montere ovenlysvinduer i nybyggeri?

Når du beslutter at bygge nyt, er du mere frit stillet og har mulighed for at udforme din bolig, akkurat som du ønsker. Du kan designe lyse, moderne og unikke rum med praktiske løsninger til en fornuftig pris.

Ved at isætte VELUX ovenlysvinduer i et nybygget hus, kan du udnytte de sundhedsmæssige fordele ved naturligt lys og frisk luft. Når du designer med fokus på dagslys kan du reducere energiforbruget og behovet for kunstig belysning. Som en ekstra fordel kræver monteringen af vores vinduer ingen komplekse eller specialtilpassede konstruktioner.

Du vil aldrig fortryde, hvis du vælger at designe din bolig med fokus på dagslys og frisk luft.

VELUX designrådgivning

Vi hjælper dit ovenlysprojekt i gang

Vores rådgivere kan vise dig, hvordan din bolig vil se ud med ovenlysvinduer og kan samtidig fortælle dig, hvad løsningen koster. Rådgivningen er gratis og uforpligtende.

Hvad er fordelene ved et nybygget hus?

Hvilket projekt har du i tankerne?

Home office space with two roof windows
Planlægger du en loftsombygning?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du i gang med at renovere?
Mange ønsker sig en smuk og opgraderet bolig, men hvordan kommer man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man arbejde sammen med? Der kan være mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?
Opgrader dit ovenlysvindue
Optimer din indendørs komfort med mørklægningsgardiner, solafskærmning og elektriske løsninger. Med ovenlysvinduer kan du bedre styre mængden af dagslys og frisk luft i din bolig.