Tagrenovering

Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Her handler det ikke bare om funktionalitet, men også om, hvordan det tager sig ud. Er der tegn på, at taget skal fornys eller renoveres? Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?

Hvorfor renovere dit tag?

Til at begynde med skal du indkredse, hvilke områder af taget der skal renoveres, og om det kræver reparation af tagkonstruktionen for at beskytte huset mod vind og vejr. En tagrenovering kan foregå i forbindelse med en opgradering af afløbssystemet eller facademaling af huset.

Montering af et ovenlysvindue som en del af en tagrenovering vil ikke bare løfte husets udseende og dagslysindfald, men også give dig og din familie glæde i hverdagen. Du skal naturligvis betale for materialer og lidt ekstra arbejdstimer, men det vil være langt billigere end at montere ovenlysvinduer efterfølgende i et projekt for sig.

VELUX designrådgivning

Vi hjælper dit ovenlysprojekt i gang

Vores rådgivere kan vise dig, hvordan din bolig vil se ud med ovenlysvinduer og kan samtidig fortælle dig, hvad løsningen koster. Rådgivningen er gratis og uforpligtende.

Hvad er fordelene ved en tagrenovering?

Hvilket projekt har du i tankerne?

A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.
Home office space with two roof windows
Planlægger du en loftsombygning?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du i gang med at renovere?
Mange ønsker sig en smuk og opgraderet bolig, men hvordan kommer man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man arbejde sammen med? Der kan være mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
Udskift dit gamle ovenlysvindue
Er dit nuværende ovenlysvindue slidt og trænger til udskiftning? Få professionel vejledning hos os, når du skal erstatte ældre eller ødelagte ovenlysvinduer med energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
Opgrader dit ovenlysvindue
Optimer din indendørs komfort med mørklægningsgardiner, solafskærmning og elektriske løsninger. Med ovenlysvinduer kan du bedre styre mængden af dagslys og frisk luft i din bolig.