{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Lucy og hendes mand Matt flyttede ind i deres treværelses parcelhus i Lancashire i 2012. De havde masser af plads – eller det troede de i hvert fald. Fire år senere var deres familie vokset med tre yndige børn: Reuben på syv år, Gabriel på fem og Beatrice på tre.

De arbejdede med Milltown Lofts, som specialiserer sig i renovering af lofter, og besluttede, at de ville tilføje masser af VELUX ovenlysvinduer for at få naturligt dagslys ind.

4
VELUX OVENLYSVINDUER
4 mdr.
FOR HELE OMBYGNINGEN AF LOFTET
€ 35.000
MONTERING OG PRODUKTPRIS

Den perfekte mængde dagslys

"Jeg kan ikke tro, at hvad der engang i bund og grund bare var lagerplads, nu fungerer som en ekstra etage i vores hus." Deres store hus med tilhørende have var ved at løbe tør for plads. De havde ikke mulighed for at flytte til et større hus – det havde været for dyrt og stressende, og de elskede det område, de var i. I stedet tog Lucy og Matt beslutningen om at ombygge deres loft og tilføje en ekstra etage til huset. Dette gav dem endnu et soveværelse, et ekstra badeværelse og et walk-in-closet. De havde trods alt brugt flere år på at renovere huset fra top til tå, inklusive en udvidelse bagtil i 2015 og dekoration af alle værelser for at gøre det specielt og hjemligt. Det gav mening at tilføje mere plads i deres elskede hjem.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. 15-20 % mere dagslys: "De bad håndværkerne om at montere fire VELUX ovenlysvinduer, to små vippevinduer og to større tophængte ovenlysvinduer, da dette ville dække 15-20 % af rummets gulvplads og sikre den perfekte mængde dagslys på loftet." 

  2. Husplanterne trives med alt det naturlige dagslys: Lucy sagde om sin boligindretning: "Jeg vidste, at jeg ville have en mørk farve på væggene, og da jeg så det færdige rum, oversvømmet af lys, vidste jeg, at det ville fungere. Vi valgte trægulv, som vi har olieret og matchet med mørkeblå vægge og guld og hvidt tilbehør. For at få noget grønt ind i rummet har vi tilføjet masser af stueplanter, der trives med alt det naturlige dagslys."

  3. Føles som et større rum: Lucy siger: "VELUX ovenlysvinduerne har virkelig hjulpet med at transformere rummet, så det ser og føles meget større og lysere.
Nu har vores børn deres eget soveværelse

Da vi talte om ombygningen af loftsrummet, sagde Lucy: "Vores børn har nu deres eget soveværelse, hvilket bliver godt, når de bliver lidt ældre, og privatlivet bliver vigtigere." Da bygningskonstruktionerne var færdige, begyndte Lucy at kigge på Instagram for at få inspiration til, hvordan hun kunne style sit nye rum. Hun startede sin egen boligindretningskonto, @Barnestowers, og browsede indretningssider for at skabe sin egen stil og look, der kombinerer bo-ho, scandi og maksimalisme. 

"Det, vi troede var et lille, trangt rum, hvor vi smed vores kufferter, kasser med gamle bøger og legetøj, blev til vores drømmehus."
– Lucy og Matt, boligejere
Forstyrrelsen var minimal

Lucy var bekymret over at skulle bo i huset, mens det blev renoveret, men takket være håndværkernes hurtige arbejde var forstyrrelsen minimal, og hele ombygningsprocessen tog kun fire måneder, inklusive yderligere arbejde på huset, som de fik afsluttet.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Toppmanövrerade takfönster
Manuelt vippevindue
Produktoplysninger
Bottenmanövrerade takfönster
Tophængt ovenlysvindue
Produktoplysninger
Oplev dit rum med ovenlysvinduer