{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
En masse arbejde

Der er mangel på bosteder med tilhørende have i Hamborg. Den store mængde arbejde skræmte ikke denne planlægnings- og kommunikationsdesignerduo. 

6

VELUX produkter

7 mdr.

RENOVERINGENS VARIGHED

Det var det hele værd at bo på en aktiv byggeplads i månedsvis 

Når det handler om at skabe en indbydende og moderne atmosfære at bo i, spiller de mange nye vinduer i taget og facaden en nøglerolle. De gør huset lyst og luftigt og får det gamle og forældede til at ligne det, det er: et levn fra fortiden. 

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Masser af dagslys: De to omfangsrige elektriske ovenlysvinduer, der vender mod hinanden, belyser ikke kun den øverste korridor og trappe, men også gangen i stueetagen. "Vi ønskede maksimal lysstyrke over hele korridorens bredde," sagde Matthias Förster (boligejer), da han forklarede de to VELUX vippevinduer. "Som resultat tænder vi praktisk talt aldrig for lyset om dagen."

  2. Optimal ventilation: "Især på badeværelset er det for eksempel meget behageligt, at fugtig luft efter et brusebad hurtigt og nemt kan bevæge sig ud gennem ovenlysvinduet," forklarer Vivian Förster (boligejer). Derudover drager Förster-familien fordel af den såkaldte skorstenseffekt.

  3. Leg i dagslys: To VELUX ovenlysvinduer åbner rummet op på sydsiden i forskellige højder, så seksårige Mateo og hans lillebror kan lege i dagslyset eller lave deres lektier senere.

"Det var det hele værd at bo i byggeriet i seks måneder. Vi vidste nøjagtigt, hvad vi ville have, og implementerede det lidt efter lidt"
– Vivian og Matthias Förster, boligejere

Grundplan

Luftigt loft

To VELUX ovenlysvinduer åbner rummet op på sydsiden i forskellige højder, så seksårige Mateo og hans lillebror kan lege i dagslyset eller lave deres lektier senere. Værelsets højdepunkt: Parret designede selv sengen med et teltformet trætag. VELUX ovenlysvinduer giver også masser naturligt lys til soveværelset og familiens badeværelse. 

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Produktoplysninger
Bottenmanövrerade takfönster
Tophængt ovenlysvindue
Produktoplysninger
Oplev dit rum med ovenlysvinduer