{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
At få lys ind i hjertet af lejligheden

I lejlighedens midte var der en masse plads, som kun var designet til cirkulation og derfor var uudnyttet. Her omgik man reglerne om, at vinduerne skulle dække en ottendedel af gulvarealet, ved at montere store ovenlysvinduer.

6

VELUX PRODUKTER

4 dage

Monteringstid

€ 5.000

prisen på de monterede produkter

Køkkenets centrale placering understreges nu af et ovenlys over bordpladen

Klienten gjorde det klart fra starten af, at køkkenet var meget vigtigt på grund af dets placering midt i hjemmet. Selvom det fra et designperspektiv var en meget fordelagtig placering, involverede det et vist tab af lys.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Bringer lys ind i hjertet af hjemmet: Med ovenlysvinduerne kunne man endda oplyse de inderste rum, hvor det ellers var umuligt at sætte vinduer på væggene.

  2. Lys og ventilation, hvor det er nødvendigt: Ovenlysvinduet over køkkenbordet gør det muligt at bruge køkkenet uden at tænde for lyset og at lukke luft ind og ud efter behov.

  3. Bedre fordeling af lys: Ovenlysvinduerne kombineret med dem i væggen har muliggjort en bedre fordeling af lys, selv i de rum, der ligger inderst. 

Cinzia Bellavia,

arkitekt

Via tre åbninger i taget blev køkkenområdet lige så fremtrædende, som kunden havde ønsket: Lyset ovenfra får nu næsten køkkenøen til at ligne et helligt alter, fremhævet af lysets ankomst lige ved frokosttid, når solen er på sit højeste.

Projektplan

Lyset ændrer og fremhæver rummet

Den centrale gang er omdannet fra en mørk passage til en tragtformet gård, der indsnævrer rummet og åbner det for dagslys. I det lille badeværelse slipper vinduet en kaskade af lys fri over badet, hvilket giver en regenererende oplevelse for krop og sjæl.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Gå til produkt
Markiser
Markisegardin
Gå til produkt
Oplev dit rum med ovenlysvinduer