{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Muligheder i mørket

Da Dorota og Anders Nissen trådte ind i parcelhuset i Vedbæk, blev de skuffede. Ejendomsmæglerens overbelyste salgsfotos stemte ikke overens med de mørke rum og det lave loft. Boligen fra 1985 var imidlertid i god stand og solidt bygget – og placeringen var perfekt. Familien slog til og valgte at fokusere på mulighederne i det mørke parcelhus. VELUX ovenlysvinduer spillede en central rolle i renoveringen.

9

VELUX produkter

88.573 kr.

PRODUKTPRIS

Himmeludsigt

”Når vi hygger os i stuehjørnet, har vi nu lys fra begge sider og udsigt til himmelen. Vi kan se toppen af birketræerne, og det er så dejligt at sidde foran pejsen og se på stjernerne eller høre regnen mod ruden. Det er den samme åbne og lyse atmosfære, som vi havde i vores tidligere sommerhus – nu med himmeludsigt i stedet for havudsigt,” siger Dorota.
Parcelhus i Vedbæk i et helt nyt lys
Står og laver mad i solskinnet

Køkkenet er et samlingspunkt og et naturligt mødested for parret og deres børn, og før var det svært for dagslys at trænge ind i hjertet af det aflange rum og spisestuen. To sæt VELUX ovenlysvinduer – et par i hver ende – bringer nu lys ind i hele køkkenet, som ovenikøbet har fået hævet loftet.

"Da vi havde gæster forbi for første gang, kunne de ikke tro deres egne øjne"
Dorota, boligejer
Dorota Nissen, boligejer
Familien om fordelene ved VELUX ovenlysvinduer

1. Solskin i køkkenet 
"Det er fantastisk at stå og lave mad i solskin," siger Dorota, der er overrasket over ovenlysvinduernes mange ekstra effekter. For eksempel at parrets klassiske træmøbler og snedkerkøkken lyses smukt op.

2. Altid friskt og behageligt
"Jeg havde ikke overvejet, hvor meget vinduernes automatiske ventilationsfunktion ville betyde. I hverdagen glemmer man hurtigt at lufte ud regelmæssigt, men nu sker det, uden vi behøver at tænke over det. Her er altid friskt og behageligt – det er en detalje, der har gjort en enorm forskel." 

3. Sparer på varmeregningen
”Vi behøver ikke at have radiatorerne tændt i ydermånederne, fordi vi får så meget gratis solvarme gennem vinduerne. Det havde jeg ikke forventet – tværtimod var jeg bekymret for, om det ville være koldere her. Heldigvis fungerer solafskærmningen i de varme måneder også perfekt".

Anvendte produkter
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Læs mere
Markiser
Markisegardin
Læs mere
Verdunkelung
VELUX mørklægningsgardin
Læs mere