{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Ovenlysvinduerne i køkkenet giver masser af lys og mulighed for udluftning
Ovenlysvinduer gav følelsen af mere plads

Et klassisk dansk parcelhus fra 1970’erne fik ovenlys i køkkenet og på badeværelset. Nina Bang og Henrik Kempf fik ikke bare dagslys og frisk luft for pengene, men også følelsen af mere plads under boligens lave loft.

Helt typisk for den daværende byggestil har huset en pistolgang, relative lave lofter og alle husets 131 kvadratmeter samlet i ét enkelt plan. Derfor manglede boligen naturligt lys, inden parret besluttede sig for at renovere boligen og i samme ombæring at installere ovenlysvinduer.

3

VELUX PRODUKTER

30.000 kr. 

PRODUKTPRIS

Alle regnbuens farver på tallerkenen

Parret besluttede at sætte to ovenlysvinduer i taget ved køkkenet i en skaktløsning. Vinduerne giver et fantastisk arbejdslys under madlavningen og sikrer desuden en effektiv, automatisk udluftning i kombination med facadevinduet, da der er installeret VELUX Active, som er en intelligent, sensorbaseret indeklimakontrol. 

Modsat elektriske lyskilder indeholder dagslyset alle regnbuens farver. Med ovenlys i køkkenet har familien fået optimale betingelser for at udfolde sig - både til hverdag og når der skal kræses lidt ekstra for måltidet. Ovenlysvinduerne giver en smuk spredning af dagslyset

Dyssegård før og efter
Det nye badeværelse bader i dagslys
Effektiv udluftning efter bad og toiletbesøg

I forbindelse med renoveringen fik familien et nyt og tidssvarende badeværelse. Samtidig fik de et ovenlysvindue monteret, som giver et fint dagslys og nok så vigtigt mulighed for effektivt at udskifte luften i badeværelset.

"Der var ikke mulighed for at lave et vindue i facaden, så ovenlysvinduet løser den udfordring, vi havde med at få badeværelset godt udluftet"
Nina Bang, boligejer.
Familien om fordelene ved VELUX ovenlysvinduer

1. Følelsen af mere plads
"Vi har fået en fornemmelse af mere ”rum” og ikke mindst et meget højere dagslysniveau end tidligere" 

2. Dagslys i midten af huset
"Ovenlysvinduerne trækker dagslyset længere ind i rummene, end vi havde forventet"

3. Ventilation
"Vi kan udlufte let og bruger ovenlysene næsten ligeså meget som vores øvrige døre og vinduer i forbindelse med udluftning"

Anvendte produkter
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Læs mere
Oplev dit rum med ovenlysvinduer