{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

De sidste par år har vist mange af os, hvor vigtigt det er at have en hjemmearbejdsplads med både albuerum, luft og lys. Det har Nathalie og hendes familie i den grad erfaret, for i perioder var hele familien på fire hjemme med både arbejde og online-skole, og her kom den ellers så rummelige villa i den franske by Orgeval til kort. 

”Vi indså, at vi ikke nødvendigvis havde indrettet os optimalt herhjemme. For vi havde kun ét kontor, og når børnene også havde skole hjemmefra i perioder, så var jeg nødt til at arbejde ved spisestuebordet,” fortæller Nathalie. 

Det satte gang i tankerne hos familien, der har boet i huset i 13 år uden at lave større ændringer. Indtil nu, hvor Nathalies nye hjemmekontor kom på tegnebrættet.

3-i-1
VELUX OVENLYSVINDUE
1
DAG

Mørkt rum med muligheder 

Det var oplagt at vende blikket mod førstesalen, hvor et af villaens værelser har været i brug som både legerum, tv-stue og fitnessrum – men aldrig som kontor. Og det er der en rigtig god grund til. 

”Det er et fint, stort værelse, men der var ikke nok lys i den ende af værelset, hvor en kontorplads var en mulighed. Og det er helt afgørende for mig, at jeg kan arbejde i dagslys. Jeg ville aldrig kunne trives med at sidde i kunstigt lys hele dagen. Så jeg var spændt på, hvordan det kunne blive løst på en æstetisk måde,” fortæller Nathalie.

 

Familien lagde opgaven i hænderne på en entreprenør, der hurtigt vendte tilbage med en løsning, nemlig et VELUX ®3-i-1 ovenlysvindue. Tre sidestillede ovenlysvinduer i ét stort felt i tagets sydside. 

”Ideen om et glastag tiltalte mig meget, for både lys, luft og smukt design er vigtigt for mig. Jeg glædede mig enormt til at se resultatet, selv om jeg også var en lille smule nervøs,” fortæller Nathalie.

En stor dag

Familien var ikke hjemme, da et erfarent tømrerteam ankom med førstesalens nye 3-i-1 ovenlysvindue. Håndværkerne udførte en nålestiksaktion i taget med et så præcist tømrerarbejde, at Nathalie nærmest ikke kunne se, at de havde været her. Altså lige bortset fra, at ovenlysvinduet var færdigmonteret, da hun kom hjem og kunne begynde at indrette sit nye kontor. 

”Der er et fuldstændigt fantastisk lys i det her rum nu. Uanset vejret og tidspunktet på dagen, så er her så meget dagslys, at jeg ikke behøver anden belysning. Og det er virkelig noget, der gør en forskel, når man som jeg arbejder foran en skærm hele dagen. Det er en enorm komfort at have, og jeg er så glad for resultatet,” fortæller Nathalie. 

"Selv om installationen af 3-i-1 ovenlysvinduet indebar at skære en stor åbning i taget, så var det i virkeligheden meget enkelt og kunne udføres med meget lidt ulempe for os og gøres færdigt på mindre end én dag fra start til slut."
Nathalie
Arbejdsro

Nathalie er faldet godt på plads i sine nye omgivelser under ovenlysvinduerne. Hun har indrettet sig med enkle og elegante møbler i rummet, der er som forvandlet af de rå mængder af dagslys. Og så nyder Nathalie at kunne lukke døren, når hun har brug for det. 

”Tidligere, da jeg sad ved spisebordet og arbejdede, så endte hele familien altid med at cirkle omkring mig ud på eftermiddagen. Nu kan jeg lukke døren, når jeg har et telefonmøde, og jeg behøver ikke sidde med høretelefoner på for at få fred,” siger hun. 

3-i-1 ovenlysvinduet har åbnet det før så mørke værelse mod den sydvendte himmel, og på solrige dage har Nathalie desuden glæde af solafskærmning, der kan reguleres efter behov. 

”Jeg bruger solafskærmningen på enkelte tidspunkter i løbet af dagen, og det fungerer godt. Vi er virkelig glade for idéen om at etablere et lyst kontor til mig, og udførelsen af det her projekt med 3-i-1 ovenlysvinduet kunne ikke være gået bedre.”  

"Jeg er glad for både de æstetiske og funktionelle kvaliteter i 3-i-1 ovenlysvinduet – og især at det har et trendy touch."
Nathalie
Anvendte produkter
VELUX 3-i-1 takfönster
Vippevindue 3-i-1
Læs mere
Udvendigt mørklæggende solgardin
Læs mere
Lysdæmpende rullegardiner
Læs mere
Oplev dit rum med ovenlysvinduer