{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Lukker lys ind ovenfra og bringer det ud i krogene

En toetagers lejlighed i en gammel bygning i Ragusas historiske bymidte. De gamle huse i byen havde typisk små vinduer og var dårligt belyst indvendig. I det centrale rum med dobbelt højde blev der placeret et ovenlysvindue, der nu lukker lys ind ovenfra og bringer det ud i krogene.

1

VELUX PRODUKTER

1 dag

Monteringstid

€ 1.500

prisen på de monterede produkter

Ovenlysvinduer er den perfekte løsning

Gulvarealet er ikke altid den eneste nøglefaktor for et hjems tiltrækningskraft. Lys repræsenterer merværdi, der skaber volumen og dynamiske rum. I denne bygning har kombinationen af ovenlys med rummets dobbelte højde pustet liv i hjemmet og fået interiøret til at føles større.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Et dynamisk rum: Ovenlys i rummet med dobbelt højde skaber harmoni mellem de to sale samt bevægelse, når lyset ændres.

  2. En følelse af rummelighed: Den nye fordeling af vinduerne har bidraget til at få rummene til at føles større og mere åbne.

  3. Lys, der trænger igennem: Ovenlyset trænger helt ned til det lavere niveau, som tidligere var dårligt oplyst. 

Antonio Giummarra

Studio di Architettura Antonio Giummarra

Nu er dette hjem kendetegnet ved en god fordeling af plads og en følelsen af luminans, på trods af at lysniveauet oprindeligt var hæmmet af de meget små åbninger. Ovenlys, der når ud til alle krogene, har gjort det centrale rum med dobbelt højde til hjemmets hjerte. Nu er lejligheden styrket af rummets volumen og dynamik takket være lysets indvirkning.

Med ovenlys er rummet med dobbelt højde til loftet blevet hjemmets centrum

"I mit hus er jeg på udkig efter ro: Når jeg kommer hjem, vil jeg gerne befinde mig i et fredeligt og lyst miljø. Jeg ville have en ejendom, der havde en historie, og det her var mine bedsteforældres hjem: Et gammelt, mørkt arvestykke. Efter taget blev åbnet op, opdagede jeg et lyst vindue og blev virkelig overrasket," siger boligejer Giovanni Sozzi.

"Ovenlyset skifter kontinuerligt i løbet af dagen og med årstiderne"
– Giovanni Sozzi, boligejer
Et ovenlysvindue over et transitområde som trappen skaber kontinuitet i de to sale

Monteringen af vinduet over rummet med dobbelt højde har gjort de to etager mere harmoniske ved at belyse dem og styre tilskuerens blik og bevægelse.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Gå til produkt
Jalusier
Rulleskodder
Gå til produkt
Oplev dit rum med ovenlysvinduer