{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Et mørkt og ubeboeligt loft

Man kunne ikke bo på loftet i denne duplex-lejlighed: Der var mørkt, ingen vinduer overhovedet, og kun de to døre til altanerne gav lidt lys. Derfor blev det besluttet at tilføje store ovenlysvinduer for at gøre loftet lyst og beboeligt.

8

VELUX produkter

4 dage

MONTERINGSTID

€ 6.000

MONTERING OG PRODUKTPRIS

Lys åbnede op for tre nye værelser på loftet

Ovenlysvinduerne har gjort loftsområdet beboeligt ved at tilføje lys og ventilation, men har også givet mere plads, fordi de blev monteret langs med taget. Oveni soveværelset og fællesrummet blev det muligt at lave et gæsteværelse, hvor der tidligere var et helt mørkt rum.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Mere plads: Loftet var ubeboeligt: Der var mørkt, uden nogen vinduer overhovedet. Takket være lyset er der nu tre ekstra værelser.

  2. Børnenes velvære: Børnenes soveværelse er det rum, der har det største antal vinduer: De små har dermed mulighed for at lege og lave lektier i et lyst og behageligt rum, hvor det er lettere at koncentrere sig.

  3. Styring af lys og varme: Takket være persiennerne og rulleskodderne kan lysniveauet hurtigt justeres på forskellige tidspunkter af dagen, og sommervarmen kan holdes ude af rummet. 

Claudia Biondi

Biondi Architetti

Til at begynde med havde tagområdet overhovedet ingen vinduer. Fra start af var det klart, hvad designets to hovedpunkter ville involvere: Lys og de udendørs omgivelser skulle begge inddrages i huset.

Lyset belyser ting forskelligt hver dag

Vi er en stor familie: I vores hjem leder vi efter plads og muligheder for at opleve det på forskellige måder. Der var brug for lys: Før renoveringen var der ingen vinduer, og rummene var ubeboelige. Vi har åbnet en del af taget op og filtrerer lyset med persiennerne. Børnene er glade for deres nye værelse. – Andrea og Olena Moretti, klienter

"Det havde været umuligt for os at bo i et hus uden lys"
– Andrea og Olena Moretti, boligejere
Den ekstra højde fra vinduerne har gjort tidligere ubeboelige rum beboelige

I gæsteværelset og børnenes soveværelse var vi i stand til at skabe værdifuld plads i loftet ved at udnytte vindueskarmenes volumen. Derudover har vinduerne bragt lys og ventilation til hele loftsrummet. Takket være persiennerne og rulleskodderne har det også været muligt at dæmpe lyset og få beskyttelse mod varmen.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Gå til produkt
Toppmanövrerade takfönster
Manuelt vippevindue
Gå til produkt
Jalusier
Rulleskodder
Gå til produkt
Oplev dit rum med ovenlysvinduer