{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Opnåelse af optimal udsigt og lysstyrke

På dette fladtagede loftsrum blev der sat facadevinduer op på de lodrette vægge for bedre at udnytte havudsigten og åbne synsfeltet. Fladtagsvinduerne øger lysets omfang i flere retninger og balancen i synsfeltet.

60

VELUX PRODUKTER

4 dage

Monteringstid

€ 5.000

prisen på de monterede produkter

Fladtags- og facadevinduer i samme rum forbedrer lysfordelingen

Sameksistensen af fladtagsvinduer og facadevinduer i samme rum gør det muligt for beboerne at bemærke variationer i lyset i løbet af dagen. Fladtagsvinduerne blev anbragt et stykke væk fra facadevinduerne for at skyde lyset i flere retninger og balancere synsfeltet, hvilket øgede lysstyrken på væggen og fremhævede lysets bevægelse.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Dybt belyste rum: Lyset ovenfra påvirkes ikke af hjemmets position og gør dyb belysning af rummene muligt i løbet af dagen.

  2. Et mere dynamisk miljø: Lyset i dette rum ændrer sig konstant, så hjemmet ser ud til at ændre sig og bevæge sig uden at bevæge sig.

  3. Kontakt med det ydre: Panoramaudsigten og den stærke følelse af varierende lys i løbet af dagen og i takt med de forskellige årstider og vejrforhold skaber en følelse af harmoni med omverdenen.  

Maria Eliana Madonia,

arkitekt

I et ekstremt lyst rum kan det synes unødvendigt at introducere mere lys. Men ved at lukke lys ind fra både facadevinduer og fladtagsvinduer kan lyset bevæge sig i 360 grader. Det resulterer i et hjem, der ser ud til at bevæge sig uden at bevæge sig – som konstant transformeres.

Ovenlysvinduerne lukker en ny type lys ind

"Frem for alt var jeg på udkig efter lysstyrke og udsigt over havet, bjergene og byen Palermo. Så snart vi kom ind, sagde min kone og jeg: Det skal være vores hus. For at få så meget lys som muligt brugte vi store facadevinduer og tilføjede fladtagsvinduer for at lukke en anden type lys ind. I løbet af dagen ændrer lyset sig, hvilket giver fred, ro og dybde," boligejer Gabriele Marretta.

"Lysspillet fra ovenlysvinduerne er noget helt særligt"
– Gabriele, boligejer
Kombinationen af facade- og ovenlysvinduer har skabt et lys, der spreder sig i alle retninger.

Takket være ovenlysvinduerne føres der lys ind i rummet. Lysets evne til at sprede sig i flere retninger gør, at værelserne ser ud til konstant at ændre sig i løbet af dagen. Huset bevæger sig sammen med lyset.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Gå til produkt
Markiser
Markisegardin
Gå til produkt
Oplev dit rum med ovenlysvinduer