{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
En ny vision

Natalia og Luis havde fundet det perfekte hus ved siden af deres to døtres skole tæt på Madrid. Problemet var, at de ikke kendte til fordelene ved belysning på loftet og ikke var sikre på, om de skulle fortsætte med at renovere, da de ikke havde nogen ide om, hvordan altmuligværelset ville ende med at se ud.

10

VELUX produkter
2 dage
Monteringstid

€ 6.600

PRIS FOR MONTERING OG PRODUKTER

Havde aldrig forestillet mig sådan en transformation

"VELUX ovenlysvinduerne var den eneste beslutning, vi var 100 % sikre på. Effekten tog vejret fra os, første gang vi gik op på loftet! Vi kunne aldrig have forestillet os sådan en transformation, men vi havde fuld tiltro til arkitekten og håndværkeren," fortæller Natalia.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Æstetiske fordele: Der er ingen diskussion; vi blev meget glade for transformationen. Med så meget lys er mulighederne for at indrette sig nu ubegrænsede.

  2. Familiens velvære: "Ærligt talt så havde jeg aldrig overvejet, hvor stor en forskel den automatiske ventilationsfunktion kunne gøre. Når man bliver optaget af hverdagen, er det let at glemme at ventilere sit hus en gang imellem. Nu sker det bare, og vi behøver ikke engang at tænke over det. Det har betydet, at vores hus altid er køligt og behageligt; denne betænksomme funktion har gjort en stor forskel," siger Natalia.

  3. Lavere varmeregninger: "Vi havde ikke overvejet, at vi også ville spare penge på varme og aircondition. Når det er koldt, kommer der mere varme ind gennem vinduet, så vi sparer på opvarmning. Når det er varmt, blokerer gardiner og persienner for solen. Kort sagt er temperaturen altid perfekt, og vi kan bruge rummet når som helst på dagen og når som helst på året. Det var endnu en behagelig overraskelse, vi fik ved at vælge VELUX produkter," fortæller Natalia.
Vi vidste, at vi havde taget den rigtige beslutning

"Vores boligrenovering havde allerede været i gang i flere måneder, så jeg havde svært ved at tro, at håndværkeren ville blive færdig efter to morgener. Da jeg kom ind, var der så lyst! Vi havde svært ved at tro på det, vi så, og da vidste vi, at vi havde taget den rigtige beslutning. Jeg tror, at vi var de første i vores kvarter, der så potentialet i det mørke hus fra 1980'erne," mindes Natalia.

"Første gang pigerne gik på loftet, skreg de af glæde."
– Natalia og Luis, boligejere
Det er tydeligvis en god ide at belyse trappen for at forhindre fald

Vi har gået op og ned ad trappen en million gange; mig, mine døtre og min mand. Jeg ved ikke, hvorfor vi aldrig havde tænkt på at gøre trapperne lysere. Nu spreder et stort VELUX ovenlysvindue lys over trappen.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Produktoplysninger
Oplev dit rum med ovenlysvinduer