{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

De fleste vælger at købe et mindre hjem, når ungerne er fløjet fra reden, men Peter og Christina, har mødt hinanden sent i livet, og drømte om et nyt, fælles hjem, hvor der var plads til besøg fra børn og børnebørn fra begge sider. Og så skulle villaen helst ligge naturskønt, uforstyrret og vigtigst - med masser af lys og luft. Huset fandt de i Paradiskvarteret i Holte, og det krævede blot en renovering af tagetagen med nye VELUX ovenlysvinduer at forvandle patriciervillaen med det sorte valmtag til deres eget private paradis, fyldt med dagslys året rundt. Især soveværelsets to nye VELUX Cabrio tagaltan med ovenlysvinduer imponerer.

Vores første reaktion var bare ’wow’, da vi så det færdige resultat. Der var et ældre VELUX vindue i taget i forvejen, men lysindfaldet med de nye VELUX Cabrio er tre gange så stort. Det hele føles bare større. Nu er det faktisk som at træde ind i et stykke af himlen, når man kommer ind i soveværelset. Træerne, skyerne og stjernerne er pludselig helt tæt på, det er skønt, ” fortæller Christina.

”Og så er det jo næsten magi, når man med et snuptag kan forvandle vinduerne til små altaner. Vi behøver ikke anbefale Cabrio-løsningen til venner og familie, det klarer vinduerne helt selv. For alle, der ser dem tænker ’wauw, det vil vi også have’, når de oplever, hvad vinduerne kan.

5
VELUX VINDUER
3
UGER

Højere til loftet 

Parret var ellers en smule skeptiske, da de så førstesalen på det ellers så imponerende hus. Valmtaget har nemlig meget skrå vægge til alle fire sider, og når man er høj som Peter med sine 190 cm, kan det give mange udfordringer i forhold til optimal udnyttelse af kvadratmeterne. Løsningen blev derfor at lave en ny rumfordeling på førstesalen, der både gav mere plads og mere lys. Fire værelser blev til tre, og så blev et lille toilet lavet til et lille badeværelse med bruseniche. Foruden at flytte vægge og skifte gulv, blev der indsat tre nye VELUX Cabrio tagaltan med ovenlysvinduer på sydsiden mod haven og VELUX inddækningspult ovenlysvinduer i det nye badeværelse mod villavejen. Ude fra ligner huset næsten sig selv, men indefra er der nu tilføjet de afgørende ekstra centimeter i højden på badeværelset, så Peter rent faktisk kan bruge rummet. 

”Før ville jeg ikke kunne have stået fuldt oprejst ved vasken og børste tænder, fordi mit hoved ville ramme de skrå vægge. Det kan jeg nu. Så fra at have et rum, der var begrænset i sin funktion, har vi nu fået et fuldt funktionsdygtigt badeværelse på førstesal med masser af dagslys, takket være pultvinduerne fra VELUX,” fortæller Peter og tilføjer:

Det er faktisk det, der har betydet allermest for mig i forhold til hele vores ombygning. Pultvinduerne er en nødvendighed, når man har min højde. Og jeg har en følelse af at have fået meget mere plads til rådighed med et forholdsvis enkelt indgreb.” 

En tilføjelse til paradiset

Renoveringen af villaens førstesal tog fire måneder i alt for en enkelt håndværker, mens isætningen af de nye VELUX ovenlysvinduer blot tog tre uger fra idéen opstod til de var monteret. Og parret synes absolut, at ovenlysvinduerne er en opgradering af et ellers skønt hjem, der med egern i baghaven, kvækkende frøer i søen samt en swimmingpool på terrassen, allerede gjorde sit til at leve op til Paradiskvarterets fine navn.

"Det er bare en daglig glæde med alt det smukke lys, der nu strømmer ind fra alle sider"
Christina
Oplev dit rum med ovenlysvinduer