{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Familiens loft

Bärbel Stolz og hendes mand Sebastian ledte efter en større lejlighed til deres familie på fire. Da de fik chancen for at købe et ubrugt loft i et lejlighedskompleks fra slutningen af 1900-tallet i en af sidegaderne til Helmholtzplatz, tøvede de ikke med at slå til.

20

VELUX produkter

16 mdr.

RENOVERINGENS VARIGHED

Masser af lys og plads

Bärbel og Sebastian ville fylde loftet med masser af plads og lys. De fandt løsningen med VELUX skrå ovenlysvinduer og fladtagsvinduer. 

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Lys i alle hjørner og kroge: Alle rum i sidefløjen og baghuset har store VELUX ovenlysløsninger eller ovenlysvinduer. 

  2. Meget god isolering: Den fremragende varmeisolering af taget og ovenlysvinduerne reducerer ikke kun varmetab om vinteren, men forhindrer også, at penthouselejligheden bliver for varmt om sommeren. 

  3. Ventilation, der sparer plads: Arkitekten Schröger var imidlertid tilbageholdende med at bruge et centralt mekanisk ventilationssystem, som det nu er standarden i mange nye bygninger: "Det havde optaget meget af det værdifulde boligareal at montere sådan et system, og det ville kræve meget vedligeholdelse," forklarer han. Sammen med Stolz-familien besluttede han at bruge decentral ventilation med ventilationsvinduer. VELUX Balanced Ventilation – et ukompliceret alternativ – var den optimale løsning.

Marcus Schröger

Urbansky Architekten

I mørke lejligheder glemmer man ofte den plads, der findes i gangarealet, men når dagslyset strømmer ind gennem fladtagsvinduerne, bliver den lange gang til et ekstra rum.

Grundplan

Gangen blev omdannet til ekstra boligareal

Gangen er stor og lys nok til, at børnene kan bruge deres male- og håndarbejdsbord. Den gamle, hyggelige seng i gangen direkte under det største ovenlysvindue er blevet et populært samlingspunkt. Her putter vi med børnene, de leger sammen, og vi læser historier for dem. Takket være den elektriske motor kan dette fladtagsvindue let åbnes med en fjernbetjening.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
VELUX Quattro-lösning
Dannebrosløsning
Produktoplysninger
Bottenmanövrerade takfönster
Tophængt ovenlysvindue
Produktoplysninger
Klar kupol
Ovenlyskuppel
Produktoplysninger
Oplev dit rum med ovenlysvinduer