{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Finn Arup, VELUX salgschef og dagslysekspert

I Rørvig ikke langt fra Isefjordens udmunding i Kattegat findes der en hel del fritishuse. Ingen har dog så optimale dagslysforhold som Arup-familiens hus, der har nydt godt af Finns indsigt og erfaring med VELUX ovenlysvinduer. I over 30 år har han arbejdet med salg og rådgivning i virksomheden. Ikke færre end 15 ovenlysvinduer og tre ovenlyskupler er placeret i taget. Kom med indenfor!

Scroll ned for at se videoen med Finn Arup, der viser rundt i fritidshuset.

18
VELUX OVENLYSVINDUER OG -KUPLER
178.000 kr.
PRODUKTPRIS

Ovenlys fra nord giver stuen balance

I stuen har fritidshuset store, sydvendte facadevinduer, der vender ud mod terrassen og den hyggelige have. Fem nordvendte ovenlysvinduer sørger for, at man undgår store kontraster i dagslyset. De skaber en fin balance, hvor alle stuens kvadratmeter nyder lige godt af det naturlige lys. Samtidig er temperaturen altid behagelig selv på sommerdage, fordi ovenlysvinduerne effektivt leder den varme luft ud.Fritidshus i Rørvig
Fritidshus i Rørvig
Arbejdslys og "vejrstation"

I fritidshusets køkken- og spiseafdeling er der dagslys fra tre verdenshjørner. Når der laves salater til grillmaden, eller frokosten skal anrettes, foregår det under det østvendte ovenlysvindue. Det naturlige lys giver "kokken" et optimalt arbejdslys, fordi det indeholder alle regnbuens farver i modsætning til elektrisk lys. 

Over spisebordet er der placeret to vestvendte ovenlysvinduer, der udover masser af lys også giver familien mulighed for at orientere sig mod himlen. Er der udsigt til gråvejr eller sommervejr? Og med lidt erfaring fortæller trækronerne, om der kan forventes havblik eller skum på bølgen, når stranden kalder.

"Når vi sidder om morgenen i køkkenet, kigger vi op mod himlen. Den fortæller os, hvordan vejret er, og hvilken sommerdag vi går i møde"
Finn, fritidshusejer og dagslysekspert
Anvendte produkter i fritidshuset
VELUX INTEGRA® elektriske ovenlysvinduer
Læs mere
VELUX elektriske mørklægningsgardiner
Læs mere
VELUX INTEGRA® elektriske ovenlyskupler
VELUX INTEGRA® elektriske ovenlyskupler
Læs mere
Oplev dit rum med ovenlysvinduer