{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Det buede glas får regnen til at løbe af
Regn med at fladtagsvinduet lukker

Huse med fladt tag har ofte en beskeden højde, naturligt nok. Det kan skabe en lidt trykket følelse og samtidig gøre det svært for dagslyset at trænge langt nok ind i de enkelte rum. Det oplevede familien i dette hus i Lyngby, som er opført i 1965. De valgte at montere VELUX fladtagsvinduer med buet glas.

De elegante fladtagsvinduer er elektrisk betjent, og det gør det nemt at lufte ud og sikre et godt indeklima, når man fx laver mad. Ligeledes sørger regnsensoren for, at du ikke skal styrte rundt for at lukke vinduer, hvis der kommer nedbør. Når regndråberne rammer sensoren, lukker vinduet.

3

VELUX PRODUKTER

31.500 kr. 

VELUX PRODUKTPRIS

Køkken med kig til himlen

Tidligere lå køkkenet lidt hengemt for enden af et gangareal.  Nu har man fået masser af solskin og dagslys i køkkenet, og samtidig kan familien følge dagens gang i det lys, der kastes ned over spisebordet. Fra tidlig morgen til sen aften.

”Det er virkelig en stor forvandling, og i begyndelsen kunne jeg slet ikke få øjnene væk fra det lys, der var i køkkenet. Også om aftenen hvor vi pludselig kunne se måneskin,” siger Caroline.

Fladtagsvinduet giver samtidig familien mulighed for effektivt at udskifte luften i køkkenet, hvis stegeosen bliver for tung. Åbnes facade- og fladtagsvinduet på samme tid, tvinges den varme, brugte indeluft nemlig opad og ud på få minutter.

 


Ovenlysvinduet har givet det gamle køkken nyt liv

Et ovenlysvindue over en trappe spreder dagslyset mellem etagerne.
Lys til de mørkeste kvadratmeter

I gangarealet er der ligeledes monteret et fladtagsvindue med buet glas. Oftest rummer fordelingsgangen boligens mørkeste kvadratmeter, fordi den ligger inde i huset og derfor ikke har adgang til dagslys fra facaden.

Lyset fra fladtagsvinduet øger følelsen af plads og kompenserer for de lave lofter. Vinduet er med til at gøre rummet mere levende, da lyset ændrer karakter alt efter årstid og tidspunkt. 

"Vi taler tit om, hvorfor vi ikke fik monteret vinduerne før. Jeg kan slet ikke forstå, at vi har kunnet undvære dem..."
Caroline, boligejer
Fladtagsvinduerne med buet glas er valgt, fordi de er synlige udefra
Fordelene ved VELUX fladtagsvinduer i denne bolig

1. Lys over land
Fladtagsvinduerne lukker masser af dagslys ind. Det ældre, originale køkken med de mørke trælåger ses nu i et helt andet og smukkere lys. Samtidig har familien et bedre arbejdslys, når der skal bages brød, smøres madpakker om morgenen eller nydes en natmad i måneskinnet.

2. Bedre indeklima
Da vinduerne sidder udenfor rækkevidde, er de elektrisk betjente. Ved et enkelt tryk åbner vinduet i køkkenet og leder varm, fugtig madluft ud. Steges der fiskefrikadeller har man ikke "glæden" af dem i flere dage. 

3. Det æstetiske valg
Familien har valgt de smukke fladtagsvinduer med buet glas, fordi de er synlige udefra. Var det ikke et tema, kunne de i stedet have valgt en billigere løsning med samme funktionalitet.

Anvendte produkter
Nya generationen takfönsterkupol med välvt glas
Fladtagsvindue med buet glas
Læs mere
Oplev dit rum med ovenlysvinduer