{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Et projekt om mere plads og dagslys

Det var ejernes plan at renovere hele huset og lave værelser på loftet. Projektets dobbelte formål var at øge husets boligareal og forbedre dets energieffektivitet, kombineret med en stærk efterspørgsel efter dagslys. De lagde også stor vægt på adgang til dagslys.

10

VELUX produkter

2 dage

MONTERINGSTID

€ 8.000

MONTERING OG PRODUKTPRIS

Kvalitet og pålidelighed

"Vi valgte VELUX produkter, fordi de har et usædvanlig bredt udvalg, der gjorde det muligt for os at finde en løsning, der oversteg vores forventninger med hensyn til dagslys. Desuden repræsenterer VELUX brandet garanti for kvalitet og pålidelighed til tagrenoveringer," siger boligejer Jean-Christophe.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Dagslys og komfort: "Et nyt værelse oversvømmet af lys og med udsigt til haven takket være VELUX ovenlysvinduer. Ovenlysvinduerne giver dagslys og komfort," siger boligejer Jean-Christophe.

Sarl Leveque

Leveque Entreprise

Udfordringen lå i at få naturligt dagslys ind i et rum, hvor der ikke før var nogen åbninger. Ejerne ville have et komfortabelt værelse, fordi de planlagde at indrette et kontor, hvor der også var plads til at træne. Vi var nødt til at sætte et vindue op. Det er altid rart at kunne se udenfor i stedet for ind i en væg.

Et nyt værelse

"Jeg blev meget glad og overrasket; resultaterne var endnu bedre, end jeg havde forestillet mig. Et nyt rum oversvømmet af lys og med udsigt til haven takket være VELUX ovenlysvinduer," siger boligejer Jean-Christophe. 

"Jeg blev meget glad og overrasket"
– Jean-Christophe, boligejer
Ønskede sig et lyst, rummeligt værelse

"Vi startede med et vinduesløst loftsrum. Klienten ville have et lyst, rummeligt værelse, hvor han kunne opsætte træningsudstyr og indrette et kontor. VELUX produkterne lukkede masser af dagslys ind og gjorde det især muligt for os at skabe mere gulvplads. Man har en dejlig udsigt, selv når man sidder på gulvet," Sarl Leveque, Leveque Entreprise.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Bottenmanövrerade takfönster
Tophængt ovenlysvindue
Få mere at vide
Fast extra fasadfönster, vitmålat eller klarlackat furu
Fast underelement i hvidmalet fyrretræ
Få mere at vide
Oplev dit rum med ovenlysvinduer