{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Rummene var mørke og uudnyttede, før arbejdet begyndte

Lejligheden på øverste etage i centrum af Milano bestod af spaltede og komplicerede arealer med mørke og uvelkomne rum. Lyset ovenfra skaber pusterum, hvilket forbedrer rummenes funktionalitet og æstetiske charme. Gangen er gået fra at være et gennemgangsrum til at blive et knudepunkt i hjemmet.

10

VELUX PRODUKTER

5 dage

Monteringstid

€ 9.000

prisen på de monterede produkter

Rummet ser større og mere beboeligt ud

Før arbejdet begyndte, var lejligheden meget mørk. Takket være renoveringen og VELUX belysningsløsninger er pladsen blevet udvidet, så der ser større og mere beboeligt ud. Nu skifter lyset konstant i løbet af både dagen og natten, hvilket skaber en særlig atmosfære. 

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Mere karakteristiske rum: Via sine variationer har det naturlige lys gjort rummene mere karakteristiske, hvilket giver dem personlighed og varme.

  2. Mere rummelige og anvendelige værelser: Takket være lyset, der trænger dybt ind i værelserne, ser rummene større ud, og hele huset kan trække vejret.

  3. Mere plads i loftet: Monteringen af vinduerne har hævet loftet, især ved trappeafsatsen, som nu bidrager med mere end sin funktion. 

Erika Galdi,

arkitekt

Ved renoveringen af lejligheden har naturligt lys spillet en nøglerolle både kvantitativt og kvalitativt. Det detaljerede lysdesign har pustet liv ind i rummene og givet dem karakter, skræddersyet efter ejerens smag.

Naturligt lys har spillet en vigtig rolle i renoveringen

"Jeg blev forelsket i huset, så snart jeg så det, og slog til med det samme. Naturligt lys har spillet en vigtig rolle i renoveringen: Nu føles det, som om vi bor i en villa og ikke en lejlighed i centrum af Milano, omgivet af bygninger," Luigi Sala, boligejer.

"Et særligt lys kommer ind i løbet af både dagen og natten"
– Luigi Sala, boligejer
Her i huset var belysningen det vigtigste problem at løse

Monteringen af vinduerne har øget pladsen i loftet, og naturligt lys givet den ellers tilsyneladende ubrugelige trappeafsats karakter og omdannet den til et markant centrum for kommunikation.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Gå til produkt
Jalusier
Rulleskodder
Gå til produkt
Oplev dit rum med ovenlysvinduer