{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
En overetage, der altid blev overophedet om sommeren

Zindel-familiens hus i Beckenried blev bygget i 1993 med en typisk schweizisk maisonette-taglejlighed med galleri. Ovenlysvinduerne var relativt små på grund af det lokale bygningsreglement, hvilket var almindeligt på daværende tidspunkt. Det stod hurtigt klart, at der var behov for mere dagslys i værelserne i overetagen, så ejeren besluttede at undersøge, om ovenlysvinduerne kunne udvides eller gøres større.

1

VELUX ACTIVE

1 time

monteringstid
€460
Montering og produktpris

Montering af VELUX ACTIVE for at få et behageligt indeklima

Undersøgelsen viste: Ja, der skulle foretages nogle større ændringer. Seks vinduer blev ikke bare udskiftet, men udvidet, så der kunne komme betydeligt mere dagslys ind i rummene. Alle de nye vinduer er solcelledrevne. En hel række vinduer giver masser af lys, og de to CABRIO vinduer, der kan foldes ud til en lille tagaltan via et par enkle trin, giver mere plads og en fantastisk udsigt. Beboerne er mere end tilfredse med resultatet. Værelserne bliver fyldt med meget mere lys, og udsigten er meget mere vidtrækkende. 

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Behageligt indeklima: VELUX ACTIVE regulerer indeklimaet automatisk for at sikre en behagelig temperatur og luftkvalitet i rummet.

  2. Mere tid: Takket være VELUX ACTIVE behøver familien ikke længere at bekymre sig om manuelt at lufte ud i lejligheden. Smart Home-løsningen gør det hele for dig, så du kan holde hovedet koldt og fokusere på andre ting. 

  3. Mere komfort: Takket være VELUX ACTIVE forlader Zindel-familien nu huset ubekymret hver morgen og kommer hjem til et behageligt indeklima efter en lang dag på arbejdet. Det gør aftenerne meget mere behagelige.
VELUX ACTIVE er fascinerende

VELUX ACTIVE kan også betjenes manuelt via appen.
"Den effekt, som jeg forventede af VELUX ACTIVE, svarer 100 % til det, vi har fået. Jeg kan forlade huset uden bekymringer og vende tilbage til et behageligt indeklima om aftenen," siger boligejer Thomas Zindel. "Monteringen af VELUX ACTIVE tog maksimalt en halv time," siger fru Zindel og tilføjer: "VELUX ACTIVE er fascinerende. Både måden, det fungerer på, og at man bare kan stole på det. Det er genialt!" Siden monteringen af de nye ovenlysvinduer og VELUX ACTIVE værdsætter Zindel-familien al den tid, de bruger i overetagen. Det plejede at være næsten umuligt at være der om sommeren på grund af overophedning.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
VELUX smarta hem-lösningar
VELUX ACTIVE
Produktoplysninger
Oplev dit rum med ovenlysvinduer