{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Den perfekte måde at få ekstra gulvplads på

For første gang besluttede familien at sælge en del af huset. De nuværende ejere ønskede at købe en atypisk ejendom i Paris' forstæder med brug for boligforbedring, som de kunne ombygge til at afspejle deres personligheder og livsstil. Det nuværende hus er opdelt i fem lejligheder på fire etager. Netop denne lejlighed var oprindeligt kun en toværelseslejlighed på 3. sal under husets tomme loftsrum – den perfekte måde at få ekstra gulvplads på.  

6

VELUX PRODUKTER

1 dag

MONTERINGSTID

€ 13.200

MONTERING OG PRODUKTPRIS

Et naturligt valg

"Det var et naturligt valg. Vi var på udkig efter produkter, der kunne integreres problemfrit med sadeltaget. Vi ville gerne åbne lejligheden op på ydersiden uden at bygge en terrasse – fordi det er et temmelig atypisk stenhus i Meudon – og oversvømme interiøret med dagslys. Resultatet er fantastisk," siger boligejer Anaïs.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Mere plads og en utrolig udsigt: "Ovenlysvinduerne lukker en utrolig mængde dagslys ind i lejligheden ovenfra, og med den dejlige udsigt føles det næsten som at være udenfor. Den øverste etage var meget større, end vi havde forestillet os, og meget lysere," siger Anaïs.

  2. Komfort: "Vi frygtede, at det ville blive for varmt om sommeren, men vi endte med at drage fordel af den naturlige ventilation. Vi var også bekymrede for at blive generet af lyden af regnen, men VELUX vinduerne er udstyret med glaserede ruder, der dæmper lyden af regn." , siger Anaïs.

  3. Mere dagslys: Stuen ovenpå bades i dagslys gennem de mange åbninger. Parret nyder godt af lyset, som gør rummet mere behageligt.
     
Utroligt!

"Det var et helt nyt rum. Den øverste etage var meget større, end vi havde forestillet os, og meget lysere. Ovenlysvinduerne lukker en utrolig mængde dagslys ind i lejligheden ovenfra, og med den dejlige udsigt føles det næsten som at være udenfor," siger Anaïs.

"Det var et helt nyt rum"
– Anaïs, boligejer
Balkonvinduerne giver os mulighed for at nyde luften udenfor

Der var kun ét ovenlysvindue på loftet, da de købte det, men det fik dem til at se, at de kunne få en betagende udsigt over Paris.
"Derfor er de afgørende for naturligt dagslys, og så snart vejret tillader det, åbner vi dem for at nyde udsigten. Balkonvinduerne giver os mulighed for at nyde luften udenfor samt en lille smule ekstra gulvplads," siger Anaïs.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Bottenmanövrerade takfönster
Tophængt ovenlysvindue
Få mere at vide
Toppmanövrerade takfönster
Manuelt vippevindue
Få mere at vide
Balkongtakfönster VELUX CABRIO®
Tagaltan
Få mere at vide
Oplev dit rum med ovenlysvinduer