{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Boligforbedring i ordets bogstaveligste forstand

Vi tømte det fuldstændig, så vi kunne starte på en frisk. Vi ville slå stuevæggen ned for at skabe et selskabeligt, åbent køkken/opholdsstue. Loftet manglede stadig. Florent Weil, der administrerede renoveringer og ombygninger på huset, foreslog at bruge pladsen til et stort soveværelse og to børneværelser, hvilket skabte i alt 60 m² gulvareal. Ejernes drømmebadeværelse smelter sammen med soveværelset, hvor et "clawfoot-badekar" er prikken over i'et. Det store soveværelse lyses op af to ovenlysvinduer.

4

VELUX produkter

1 dag

MONTERINGSTID

€ 4.000

MONTERING OG PRODUKTPRIS

Et naturligt valg

"Da vi besluttede at montere ovenlysvinduer, valgte vi naturligvis VELUX, som garanterer høj kvalitet," siger boligejer Géraldine.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Dagslys: "Når vi ser det store soveværelse i dag og husker, hvordan loftet plejede at se ud, er vi simpelthen forbløffede. Adgangen til dagslys og det udendørs miljø er simpelthen magisk," siger boligejer Géraldine.

Clémence Porret

Bag om renoveringen

Formålet med netop dette renoveringsprojekt var at skabe et stort soveværelse og to børneværelser, som er behagelige at bo i. Vi kunne ikke have opnået så gode resultater uden VELUX produkter. Vi ville skabe en strømlinet, næsten perfekt atmosfære. Uden den store tilstrømning af dagslys havde vi ikke opnået den samme wow-effekt.

Hvor vi nyder at bruge vores tid

"To VELUX ovenlysvinduer til det store soveværelse og to andre blev monteret i hvert af børnenes værelser, fordi loftet havde absolut ingen vinduer. VELUX vinduerne har transformeret loftsrummet, hvor sollys strømmer ind på værelserne, og vi nyder at bruge vores tid," siger boligejer Géraldine.

"VELUX produkter gør os i stand til at sætte virkelig bemærkelsesværdige renoveringsprojekter i gang."
– Géraldine, boligejer
Simpelthen magisk

"Når vi ser det store soveværelse i dag og husker, hvordan loftet plejede at se ud, er vi simpelthen forbløffede. Adgangen til dagslys og det udendørs miljø er simpelthen magisk."

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Toppmanövrerade takfönster
Manuelt vippevindue
Få mere at vide
Oplev dit rum med ovenlysvinduer