{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Mulighed for byfortætning

Da mansardtaget på den fredede femetagers bygning i Wilhelmshöher Allee var nødt til at blive renoveret på grund af skader og manglende isolering, opstod der en mulighed for byfortætning. 

12

VELUX produkter

Det nye loft

Det gamle, mørke loft er nu rummeligt og fyldt med naturligt dagslys og ligner noget fra en anden verden. De velplacerede VELUX vinduer danner grundlaget for de forskellige stemninger, der skabes, når lyset falder ind i rummet på alle tidspunkter af dagen. 

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Samme varmebehov: Takket være den varmeisoleringen i høj kvalitet og trelagsruderne i alle vinduer er bygningens varmebehov forblevet det samme, selvom boligarealet er udvidet.

  2. Reduceret luftfugtighed: Da fugtig luft hurtigt kan bevæge sig ud gennem det åbne ovenlysvindue efter et brusebad, reduceres risikoen for skimmel markant, hvilket er endnu en nyttig sideeffekt ved ovenlysvinduet.

  3. Opvågning til naturligt lys: "Det er bare fantastisk at kunne at se op mod himlen, mens man tager et brusebad om morgenen," siger Petra Fritsch (boligejer).

Lukas Droste,

arkitekt

Ved hjælp af fladtagsvinduerne gav vi det naturlige lys mulighed for at trænge langt ind i bygningens fjerneste hjørner. De store glaselementer ligger langs den ene akse og fremhæver køkkenet og spisestuen foran pejsen.

"Vi kommer hjem efter en lang dag til en lys og venlig gang. Og vi behøver ikke at lede efter lyskontakten."
– Petra Fritsch, boligejer

Grundplan

Madlavning og læsning i varmt, naturligt lys

"Når jeg laver mad, eller når jeg tager en bog ned fra hylden, lægger jeg altid mærke til, hvor meget dagslys der fylder rummet, efter at vi har fået ovenlysvinduerne. I løbet af dagen behøver jeg næsten aldrig at tænde det elektriske lys," siger Gerhard Greiner med stor glæde.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjent vippevindue
Produktoplysninger
Rökventilationsfönster
Brandventilationsvindue
Produktoplysninger
Toppmanövrerade takfönster
Manuelt vippevindue
Produktoplysninger
Oplev dit rum med ovenlysvinduer