{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Støvet bungalow

Denne noget forældede bungalow nær Düsseldorf med vinduer fra gulv til loft satte tankerne i gang hos familien Listmann. For at gøre en lang historie kort så snuppede de huset og gentænkte hele grundplanen. Målet var at gendanne husets nu støvede og forældede ydre og komplementere det indvendigt med en åben arkitektur. 

7

VELUX produkter

7 mdr.

RENOVERINGENS VARIGHED

En vellykket renovering

Den klassiske stil fremhæves af moderniserede vinduesoverflader og VELUX fladtagsvinduer, der giver selv de inderste områder i huset naturligt lys og frisk luft. Dette giver den tidligere så trange ejendom en helt ny, åben og lys struktur. Dette opfyldte også familiens ønske om en fleksibel bolig til flere generationer.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Oversvømmet med lys: Den klassiske stil fremhæves af moderniserede vinduesoverflader og VELUX fladtagsvinduer, der giver selv de inderste områder i huset naturligt lys og frisk luft.

 

 

Carola Schober-Listmann,

arkitekt

Renovering og tilbygning i dette omfang er næsten som at bygge en ny bygning. Vi bevarede mange elementer fra den gamle bygning, mens vi tilføjede helt nye, hvilket giver vores hus sin helt egen specielle charme.

Rummelige værelser fyldt med lys

For eksempel er børnenes og forældres badeværelser, trappen og tilbygningen med en swimmingpool udstyret med VELUX fladtagsvinduer for at give bygningen naturlig belysning og ventilation. Overgangen til badet har ingen dør. Takket være de to VELUX fladtagsvinduer har rummet alligevel masser af frisk luft og naturligt lys.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
VELUX fönster med takutgång för platta tak
Ovenlyskuppel med tagudgang
Produktoplysninger
Klar kupol
Ovenlyskuppel
Produktoplysninger