Få et bedre indeklima med et intelligent hjem

Fremtiden er her allerede. Vi har teknologien til at skabe mere effektive og sundere boliger, og VELUX ovenlysvinduer er en del af løsningen. Smart home-løsninger er kommet for at blive, og vi kan optimere vores levevilkår i hjemmet med ny teknologi. Ved hjælp af smartphones kan vi overvåge og styre enheder i hjemmet, og på den måde opnå sundhedsfordele på en bæredygtig måde. Men Rom blev ikke bygget på én dag, så ethvert intelligent hjem starter med at tilkoble et enkelt element, og så kan tingene udvikle sig derfra.

Hvad er fordelene ved et intelligent hjem?

Temperaturen i et rum har stor betydning for din komfort og velvære. Derfor er det vigtigt at vide, hvilken temperatur der passer bedst til dig, og at den kan variere fra rum til rum. Mange foretrækker, at soveværelset er køligere end de andre rum i huset, mens de fleste holder af en lun og hyggelig stue. Du kan opnå den bedste komfort med ovenlysvinduer, der understøtter en smart home-løsning, så de kan hjælpe dig med at regulere temperaturen. På den måde er temperaturen lige tilpas, når du kommer hjem fra arbejde.

Vigtigt at huske
  • Med hjælp fra Smart home-løsninger kan du ikke alene skabe en mere komfortabel hverdag. Det er også muligt at få en bolig, som er sundere at opholde sig i.
  • VELUX ACTIVE overvåger løbende kvaliteten af din indeluft og forbedrer den ved at aktivere ovenlysvinduer og solafskærmning.
  • VELUX Designrådgivning kan hjælpe dig med at se helheden i din ovenlysløsning og gøre dig klogere på vores intelligente indeklimaløsning.

Styring af temperaturen i hele huset

Du behøver ikke at investere i et stort antal intelligente termostater til at regulere temperaturen i dine rum. Vinduer kan også bruges til at opnå en behagelig temperatur i din bolig. Ovenlysvinduer kan bruges til at lukke mere dagslys ind i dit hjem, men de kan også hjælpe med at regulere temperaturen. Med VELUX App Control kan du styre solcelledrevne eller elektriske ovenlysvinduer og gardiner med et tryk på en knap.

"Du kan opnå den bedste komfort med ovenlysvinduer, der understøtter en smart home-løsning, så de kan hjælpe dig med at regulere temperaturen."

Få et sundere hjem med VELUX ACTIVE with NETATMO

Når det drejer sig om dit hjem, har sundhed meget stor betydning. Vi tilbringer meget tid i hjemmet, og derfor er indeklimaet vigtigt for vores generelle sundhed. Undersøgelser viser, at frisk luft og naturligt lys har en positiv effekt på både vores mentale og fysiske sundhed. Hvis du døjer med problemer som hovedpine eller irritation i øjne, næse eller hals, og kun har disse symptomer derhjemme, kan det skyldes et dårligt indeklima. Men den intelligente indeklimakontrol VELUX ACTIVE overvåges ikke kun rummets temperatur, men også luftfugtighed og CO2-niveau, og systemet åbner eller lukker dine solcelledrevne og elektriske VELUX produkter for at holde værdierne på et optimalt niveau.

Læs relaterede artikler

Sådan får du et mere energivenligt hus
Inden du går i gang med renovere din bolig, er det vigtigt at undersøge dit hjems energieffektivitet. Når du investerer i energieffektive produkter såsom ovenlysvinduer, kan du spare både energi og penge i det lange løb.
Læs hele artiklen
Vil du montere et ovenlysvindue? Her er 8 trin, der forklarer indbygningen
Ovenlysvinduer er et oplagt valg, når du vil have mere dagslys i dit hjem. Ved at lukke mere lys ind kan du omdanne uudnyttede loftsrum eller underbelyste kvadratmeter til smukke, brugbare rum. Det er en udbredt misforståelse, at det er et kompliceret og dyrt projekt at montere ovenlysvinduer. Lad os imødekomme bekymringen ved at se på, hvordan et ovenlysvindue monteres i det skrå tag.
Læs hele artiklen
Forkerte antagelser om ovenlysvinduer
Lad ikke forkerte antagelser om ovenlysvinduer afholde dig fra at have et hjem, der er badet i naturligt dagslys. Der er ingen gode grunde til ikke at lukke dagslys og frisk luft ind i dit hus gennem taget. Det er den optimale løsning, når du vil forbedre indeklimaet, forvandle rummet, bringe farverne i din indretning til live og opnå forbindelse til verden udenfor. Vi har samlet nogle af de mest udbredte misforståelser om ovenlysvinduer og forklaret, hvordan du uden bekymringer kan lade ovenlysvinduer indgå i dit renoveringsprojekt.
Læs hele artiklen
Skab et sundt indeklima med smart home-enheder
Verden har virkelig taget smart home-enheder til sig – alt fra elpærer og køleskabe til dørklokker med kamera. Men vidste du, at smart home-teknologi også kan gøre dit hjem til et sundere sted at opholde sig? Vores smart home-produkter kan hjælpe dig med at styre niveauet af dagslys, regulere rumtemperaturen og sikre, at dit hus er veludluftet. Alle disse elementer bidrager til at skabe et sundere indeklima. I denne artikel ser vi på vigtigheden af et sundt indeklima og tre smart home-produkter, du bør overveje i din bolig.
Læs hele artiklen
Sådan gør du dit hjem mere energieffektivt
Der findes mange gode grunde til at gøre sit hjem mere energieffektivt. Lige fra at mindske energiforbruget og spare penge til at sænke CO2-aftrykket. Du får også et mere behageligt indeklima, da dit hjem nemmere holder bedre på varmen om vinteren og forbliver svalt om sommeren. Der er meget, du selv kan gøre. Det kan være omfattende tiltag som at forbedre isoleringen og udskifte vinduerne, men også små ændringer i dine vaner kan reducere energiforbruget. Læs videre, og få gode idéer til, hvordan du kan gøre dit hjem mere energieffektivt.
Læs hele artiklen