Løsninger til bæredygtige boliger

Vores ovenlysvinduer kan skabe et bedre og sundere indeklima for de kommende generationer. De er fremstillet til at holde i lang tid og er lavet af certificeret træ. I de sidste 80 år, siden virksomheden blev grundlagt, har vi altid søgt at forbedre vores ovenlysvinduer og at gøre produkterne nyttige for samfundet. Men vi kan gøre det endnu bedre.

Derfor har vi sat os nogle ambitiøse mål. Inden 2041 ønsker vi at blive CO2-neutral for livet – Lifetime Carbon Neutral – samtidig med at vi forbedrer vores produkters bæredygtighed. Vi tilføjer nye funktioner og opgraderer de materialer, der bruges til at fremstille vores ovenlysvinduer, for at gøre dem smartere og reducere deres CO2-fodaftryk. Det betyder, at i 2030 vil et VELUX ovenlysvindue indeholde 50°% mindre CO2, og emballagen vil være helt uden plastik og fremstillet af ét enkelt, 100°% genanvendeligt materiale.

Hvorfor? Fordi det ligger i vores natur – It’s our Nature.

WWF og VELUX Guppenp


Bygget til at holde

I samarbejde med WWF (World Wide Fund for nature) opfanger vi vores historiske CO2-emissioner gennem skovbevaring. Vi vil også reducere de fremtidige kulstofemissioner fra hele vores værdikæde i overensstemmelse med Paris-aftalens mål om at begrænse den globale opvarmning til 1,5 ˚C.

Vi kalder dette CO2-neutral for livet.

 


Lad os ændre vores kulstofvaner

"Vi forpligter os til at blive CO2-neutral for livet i 2041 ved at opfange 100 års CO2-emissioner og reducere vores fremtidige CO2-fodaftryk."

– David Briggs, CEO for VELUX Gruppen

Skovprojekter i samarbejde med WWF om genplantning og bevaring af skove, der kan opfange kulstof
 Vi forpligter os til at reducere vores fremtidige emissioner for at opfylde Parisaftalens mål om at begrænse den globale opvarmning til 1,5 °C
WWF og VELUX Guppenp