Hjemmekontor

Dagslys og frisk luft kan løfte energien, når du arbejder hjemmefra. Naturligt lys øger din produktivitet, styrker din sundhed og gør hjemmekontoret mere indbydende og behageligt.

Download produktkatalog

Når du har kontor derhjemme

Ved at øge mængden af dagslys og frisk luft i boligen kan vi styrke vores velbefindende markant. For dem, der arbejder hjemmefra, fremmer det både indlæring og koncentration.

Scroll ned og udforsk, hvordan du kan etablere et effektivt arbejdsmiljø i din bolig.
Uanset om du har arbejdet hjemmefra i et stykke tid eller det er nyt for dig, kan du styrke dit fokus og din produktivitet med naturligt lys og frisk luft på din hjemmearbejdsplads. Den bedste metode til at få mere dagslys i dit hjemmekontor er med VELUX ovenlysvinduer.

Forvandling af hjemmekontoret

FørEfter

Oplev vores produkter

2i1 ovenlysvindue
Få dobbelt så meget dagslys, og lad det forvandle dit hjemmekontor. Med det nye 2i1 ovenlysvindue med smalle rammer og karm får du endnu mere dagslys, en imponerende udsigt og en fantastisk rumfølelse.
Fladtagsvindue med buet glas
Oplev magien ved dagslys, og forvandl dit hjemmekontor med vores nye generation af fladtagsvinduer. Det nye design med en smal karm giver den maksimale mængde dagslys.
Lysdæmpende plisségardiner
Det lysdæmpende plisségardin giver et fleksibelt lys. Dit rum bliver badet i blødt, behageligt lys, samtidig med at du slipper for genskin fra din computerskærm. Gardinet er designet, så det passer perfekt og er nemt at montere.
Udvendige solgardiner
Udvendige solgardiner reducerer risikoen for overophedning og holder dit hjemmekontor svalt og komfortabelt, samtidig med at du stadig kan nyde udsigten og får lys ind.
Køkken
Renovering
Fleksibelt køkken-alrum med lys, luft og god energiLæs mere
”Vi har en oase her, hvor jeg føler mig hjemme, og samtidigt har jeg roen til at producere og klare de opgaver, som der ikke er så meget ro til i et almindeligt kontor”
Marcus
Kastrup

Hvilket projekt har du i tankerne?

Home office space with two roof windows
Vil du renovere dit hjemmekontor?
Alle ønsker sig en smukkere og opgraderet bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man vælge som samarbejdspartner? Der er mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
Sunny home office area
Vil du opgradere dit hjemmekontor?
Selvom vi nyder solen, har vi nogle gange behov for at styre, hvordan lys og varme påvirker vores bolig. Med gardiner, solafskærmning og fjernbetjente vinduer kan du styre, hvor og hvornår dagslyset er velkomment.
Small home office area in the between kitchen and dinning room
Vil du udskifte et ovenlysvindue på hjemmekontoret?
Det er lettere at udskifte et VELUX ovenlysvindue, end du tror. Lad os vejlede dig, så du kan udskifte forældede eller ødelagte ovenlysvinduer med smukke, energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
Home office space with two roof windows
Vil du ombygge dit loft til et hjemmekontor?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?