Køkken

Forestil dig, hvordan du kan nyde det naturlige dagslys strømme ind gennem vinduerne om morgenen. Solen bader køkkenet i blødt lys, mens du brygger din morgenkaffe og gør morgenmaden klar. Nyd stemningen imens du læser avisen og tager hul på dagen med god energi.

Download produktkatalog

Det er tid til at opgradere køkkenet!

Ja, dit køkken er et af de vigtigste rum i din bolig. Det er rammen for utallige familiemåltider, sammenkomster og masser af trafik. Så hvorfor ikke give køkkenet det designmæssige løft, det fortjener?

Scroll ned og udforsk, hvordan du kan integrere dagslys og frisk luft i dit køkken.
Nogle af vores bedste minder stammer fra de stunder, vi tilbringer i køkkenet. For eksempel når der er mel overalt efter børnenes småkagebagning, eller når venner og familie er samlet i weekender og ferier. Køkkenet er et af de vigtigste rum i familiens hjem, så det fortjener det bedste – med alt fra lækkert udstyr til den helt rette belysning, herunder dagslys!

Forvandling af køkkenet

FørEfter

Oplev vores produkter

Fladtagsvindue med buet glas
Det smukke design i vores nye generation af fladtagsvinduer giver masser af dagslys i dit køkken. Det nye design med en slank karm og en usynlig rammer giver den maksimale mængde dagslys.
Udvendigt solgardin til den nye generation af fladtagsvinduer
Det udvendige solgardin er perfekt til køkkener, fordi det giver lysdæmpning og varmebeskyttelse, så du kan opretholde et svalt og komfortabelt rum.
VELUX ACTIVE with NETATMO
VELUX ACTIVE er en smart home-løsning, der måler temperaturen, luftfugtigheden og CO2-niveauet og styrer ventilationen i rummet, så du får et sundt og behageligt indeklima.
Soveværelse
Renovering
Renovering af villalejlighed gav frisk luft og masser af dagslys Læs mere
”Vi har fået ekstremt meget lys og luft. Hvis man kommer hjem fra arbejde, og vinduerne har været lukket, er der gennemluftet i løbet af 2-3 minutter.”
Christine
Frederiksberg

Hvilket projekt har du i tankerne?

Sunny kitchen and dining room with three roof windows
Vil du renovere dit køkken?
Alle ønsker sig en smukkere og opgraderet bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man vælge som samarbejdspartner? Der er mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
Kitchen area with a family
Vil du opgradere køkkenet?
Selvom vi nyder solen, har vi nogle gange behov for at styre, hvordan lys og varme påvirker vores bolig. Med gardiner, solafskærmning og fjernbetjente vinduer kan du styre, hvor og hvornår dagslyset er velkomment.
Long, but bright corridor with a roof window
Vil du udskifte et ovenlysvindue i gangen?
Det er lettere at udskifte et VELUX ovenlysvindue, end du tror. Lad os vejlede dig, så du kan udskifte forældede eller ødelagte ovenlysvinduer med smukke, energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
Home office space with two roof windows
Planlægger du en loftsombygning?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Arbejd sammen med de rette fagfolk

Vil du renovere køkkenet? Ombygge loftet? Eller bygge et helt nyt hus? Uanset hvad dit projekt går ud på, kan vi hjælpe dig i gang.