Stue

Stuen er det familievenlige rum, hvor alt kan foregå – filmmaraton, hyggeaftener med brætspil og lange, gode samtaler. Med dagslys og frisk luft ovenfra kan du bringe rummet til live og skabe et komfortabelt sted til afslapning. Ovenlysvinduer lader det klare lys sprede sig i stuen, hvor det fremhæver alle rummets farver og former.

Download produktkatalog

Det rum, hvor vi lever

Dagslyset skifter konstant. Det naturlige lys flyder ind i rummet og falder forskelligt i løbet af dagen. Ved at hente lyset ned gennem taget får du mest mulig glæde af det lys, dagen byder på!

Scroll ned og få mere at vide om, hvordan du får mest mulig glæde af din stue.
Vi tilbringer størstedelen af vores liv indendørs – og mange af timerne i boligens centrale rum. Med VELUX ovenlysvinduer får du mere lys og luft i stuen og oplever en kontakt med naturen og verden udenfor.

Forvandling af stuen

FørEfter

Oplev vores produkter

3i1 ovenlysvindue
Få mere lys i din stue med et VELUX 3i1 ovenlysvindue. Med det unikt designede 3i1 ovenlysvindue kommer der masser af dagslys ind i dit hjem, og du får en flot panoramaudsigt.
Fladtagsvindue med buet glas
Oplev magien ved dagslys, og forvandl din stue med vores nye generation af fladtagsvinduer. Det nye design med en smal karm giver den maksimale mængde dagslys.
Duogardin
Duogardiner er perfekt til stuen. Den lysdæmpende, plissérede del gør lyset blødere og beskytter dit privatliv. Om aftenen giver den mørklæggende del en varm følelse i rummet.
Udvendigt solgardin
Udvendige solgardiner reducerer risikoen for overophedning og holder dit rum svalt og komfortabelt, samtidig med at du stadig kan nyde udsigten og får lys ind.
Stue
Fladtag
Nyt liv til hus fra 60’erne efter renovering med VELUX fladtagsvinduerLæs mere
”Jeg er blevet overrasket over, hvor meget lysindfald det giver. Det er noget, jeg tænker over, hver gang jeg kommer ind i stuen."
Marie Bidstrup
Kongens Lyngby

Hvilket projekt har du i tankerne?

Living room with 3in1 roof window solution
Vil du renovere din stue?
Alle ønsker sig en smukkere og opgraderet bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man vælge som samarbejdspartner? Der er mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
Sunny home office area
Vil du opgradere dit hjemmekontor?
Selvom vi nyder solen, har vi nogle gange behov for at styre, hvordan lys og varme påvirker vores bolig. Med gardiner, solafskærmning og fjernbetjente vinduer kan du styre, hvor og hvornår dagslyset er velkomment.
Living room with roof windows with blinds
Vil du udskifte et ovenlysvindue i soveværelset?
Det er lettere at udskifte et VELUX ovenlysvindue, end du tror. Lad os vejlede dig, så du kan udskifte forældede eller ødelagte ovenlysvinduer med smukke, energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
Home office space with two roof windows
Planlægger du en loftsombygning?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Arbejd sammen med de rette fagfolk

Vil du renovere køkkenet? Ombygge loftet? Eller bygge et helt nyt hus? Uanset hvad dit projekt går ud på, kan vi hjælpe dig i gang.