Badeværelse

Forestil dig, hvordan du begynder dagen med et morgenbad og helt naturligt vågner op med dagslys og frisk luft, som fylder hele badeværelset. Med et ovenlysvindue kan du forvandle drømmen til virkelighed.

Download produktkatalog

En god start på dagen

Badeværelset har primært haft en praktisk funktion, hvor kreativt design ikke har fået lov at spille den store rolle. Men du kan give dit badeværelse en helt ny atmosfære ved at invitere frisk luft og dagslys indenfor. Lad os indvie dig i en lille hemmelighed. Kig op, og betragt rummets femte væg!

Scroll ned og udforsk, hvordan du kan komme et skridt nærmere den bedste morgen.
Har du et mørkt, hulelignende badeværelse, som trænger til en god portion dagslys? At sikre den rette kombination af naturligt lys og privatliv kan være svært. Vi tilbyder en enkel løsning: VELUX ovenlysvinduer vil invitere mere dagslys indenfor uden at du skal være bekymret for, om nogen kigger ind. Samtidig kan du nemt komme af med fugt i rummet ved at åbne vinduerne og lufte ud.

Forvandling af badeværelset

FørEfter
Roof in the bathroom ready for roof window installation

Oplev vores produkter

Enkeltmonteret ovenlysvindue
Det enkeltmonterede ovenlysvindue er perfekt, når du vil have dagslys og frisk luft på badeværelset. Fås også i en fugtafvisende og vedligeholdelsesfri finish i hvid polyuretan.
Fladtagsvindue med plant glas
Det smukke design af vores nye generation af ovenlysvinduer giver masser af dagslys på badeværelset. Det nye design med en smal karm giver den maksimale mængde dagslys.
Persienner
Den klassiske VELUX persienne har en fugtafvisende overflade, der gør den ideel til rum med høj luftfugtighed som fx dit badeværelse.
VELUX ACTIVE with NETATMO
VELUX ACTIVE er en smart home-løsning, der måler temperaturen, luftfugtigheden og CO2-niveauet og styrer ventilationen i rummet, så du får et sundt og behageligt indeklima.
Køkken
Tagrenovering
Drømmehus med sjæl manglede lys og luftLæs mere
Corner of a bathroom sink with some decorations.
Corner view of the slightly open flat roof window
A bright bathroom with a flat roof window in the center.
”Jeg har aldrig tænkt over indeklima før, og det behøver jeg egentlig heller ikke nu, fordi vinduerne styrer det selv. Man kan bare mærke, at her er behageligt at være."
Man and woman standing in the doorway.
Emilie
Birkerød
Sunny bathroom with a flat roof window.

Hvilket projekt har du i tankerne?

Sunny bathroom with an open roof window
Vil du opgradere badeværelset?
Selvom vi nyder solen, har vi nogle gange behov for at styre, hvordan lys og varme påvirker vores bolig. Med gardiner, solafskærmning og fjernbetjente vinduer kan du styre, hvor og hvornår dagslyset er velkomment.
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du i gang med at renovere?
Mange ønsker sig en smuk og opgraderet bolig, men hvordan kommer man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man arbejde sammen med? Der kan være mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
Home office space with two roof windows
Planlægger du en loftsombygning?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?
Long, but bright corridor with a roof window
Vil du udskifte et ovenlysvindue i gangen?
Det er lettere at udskifte et VELUX ovenlysvindue, end du tror. Lad os vejlede dig, så du kan udskifte forældede eller ødelagte ovenlysvinduer med smukke, energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
Woman with long blonde hair and a big smile sitting in a wooden chair and waving to the camera

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Arbejd sammen med de rette fagfolk

Vil du renovere køkkenet? Ombygge loftet? Eller bygge et helt nyt hus? Uanset hvad dit projekt går ud på, kan vi hjælpe dig i gang.