Soveværelse

Dagslys og frisk luft er effektive kilder til energi og glæde i hverdagen. Når du sikrer, at dit soveværelse har nok af begge, sover du bedre og får mere energi til dagens opgaver.

Download produktkatalog

Dyb søvn

Mange mener, at jo mindre lys vi har i soveværelset, desto bedre sover vi. Men det er faktisk omvendt! Det naturlige lys vi eksponeres for i løbet af dagen hjælper os med at afbalancere vores indre ur. Naturligt lys øger kvaliteten af vores søvn og giver os mere energi!

Scroll ned og udforsk alt, hvad du behøver at vide for at få en skøn nats søvn.
Inviter dagslyset og den friske luft indenfor i soveværelset for at støtte din søvnrytme og generelle velbefindende. Solens gang over himlen dikterer vores naturlige cyklus, som vi kalder vores døgnrytme. Den styrer vores søvnmønstre, appetit og hjerneaktivitet. Med ovenlysvinduer kan du sikre en god døgnrytme ved at invitere det naturlige lys ind i dit soveværelse.
01Byd morgenlyset indenfor
01

Begynd dagen med at lukke lys og frisk luft ind på dit soveværelse. Du kan automatisere din morgenrutine med vores Smart home-løsninger og styre vinduer, gardiner og solafskærmning via fjernbetjening.

02Kontrol dag og nat
03Skab en følelse af plads
04Byd udelivet indenfor

Forvandling af soveværelset

FørEfter

Oplev vores produkter

3i1 ovenlysvindue

Få mere lys på dit soveværelse med et VELUX 3i1 ovenlysvindue. Med det unikt designede 3i1 ovenlysvindue kommer der masser af dagslys ind i dit hjem, og du får en flot panoramaudsigt.

Ateliervindue

En VELUX atelierløsning er et innovativt alternativ til en traditionel kvist. Den forvandler rum ved at tilføje mere brugbar plads og lukker langt mere naturligt dagslys ind.

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardinet er ideelt til soveværelser, fordi det blokerer for alt lys. Det er designet, så det passer perfekt til vinduet og er nemt at montere. Fås i en lang række farver.

Udvendige solgardiner

Udvendige solgardiner reducerer risikoen for overophedning og holder dit soveværelse svalt og komfortabelt, samtidig med at du stadig kan nyde udsigten og får lys ind dagen igennem.

Soveværelse
Ombygning
Børnefamilie fik mere plads, lys og luft med forvandling af uudnyttet loft Læs historie
”Selv efter en nat med afbrudt søvn pga. vores yngste, kan jeg mærke, hvordan dagslyset og den friske luft giver ny energi”
Marie Bidstrup
Kongens Lyngby

Hvilket projekt har du i tankerne?

Bedroom with a 3in1 roof windows"

Vil du renovere dit soveværelse?

Alle ønsker sig en smukkere og opgraderet bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man vælge som samarbejdspartner? Der er mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!

A sunny bedroom with a bed in front of roof windows

Vil du udskifte et ovenlysvindue i soveværelset?

Det er lettere at udskifte et VELUX ovenlysvindue, end du tror. Lad os vejlede dig, så du kan udskifte forældede eller ødelagte ovenlysvinduer med smukke, energieffektive og langtidsholdbare løsninger.

Bedroom in the attic with a woman lying on the bed and reading

Vil du ombygge dit loft til et soveværelse?

Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.

Sunny home office area

Vil du opgradere dit hjemmekontor?

Selvom vi nyder solen, har vi nogle gange behov for at styre, hvordan lys og varme påvirker vores bolig. Med gardiner, solafskærmning og fjernbetjente vinduer kan du styre, hvor og hvornår dagslyset er velkomment.

A new built house facade

Vil du bygge nyt?

Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.

Kitchen with VELUX roof windows

Planlægger du en tilbygning?

Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.

A street view from the top

Skal du skifte dit tag?

Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?

Woman with long blonde hair and a big smile sitting in a wooden chair and waving to the camera"

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Arbejd sammen med de rette fagfolk

Vil du renovere køkkenet? Ombygge loftet? Eller bygge et helt nyt hus? Uanset hvad dit projekt går ud på, kan vi hjælpe dig i gang.

Relevante artikler

Ombygnings- og indretningsidéer, der giver dig det meste ud af dit soveværelse

Vi tilbringer cirka en tredjedel af vores liv i soveværelset. Her begynder og ender vores dag, og her får vores krop og sind fornyet energi. Det betyder, at soveværelset skal opfylde mange forskellige behov. Hvis du drømmer om at ombygge og indrette dit soveværelse, så du får det optimale ud af rummet, er der meget at overveje. Vi har lavet en liste over idéer, som kan hjælpe dig med at komme godt i gang med dit renoveringsprojekt og få mest muligt ud af din soveværelsesindretning.

Læs artiklen