Gang

Lad ikke gangarealer og trapper ligge hen i mørke. Naturligt lys får væggene til at skinne og får smalle trapper og gangarealer til at virke større og lysere. Når du fx monterer et eller flere ovenlysvinduer over en trappe, løftes rummet og fyldes med frisk luft.

Download produktkatalog

Naturligt lys på trange steder

Entréer og gangarealer kan virke mørke og utiltalende, når de ikke har noget eller meget lidt naturligt lys. Med tilstrækkeligt dagslys fra ovenlysvinduer kan du forvandle et trist og mørkt område i boligen til et særligt indbydende rum.

Scroll ned og få mere at vide om, hvordan du får lys og glæde ind i de trange rum.
Alle rum fortjener at blive fyldt med klart og naturligt lys! Der er områder i ethvert hus, som bare er lidt vanskeligere at få oplyst end andre, ikke mindst med naturligt dagslys. Ofte er det nok at tænke gode ovenlysløsninger ind i køkkenet, stuen eller værelserne, mens andre områder som trapper og gangarealer er for små og aflukkede til at få dagslyset ind. Eller er de?

Forvandling af gangarealer

FørEfter

Oplev vores produkter

Enkeltmonteret ovenlysvindue
Det enkeltmonterede ovenlysvindue er perfekt til at få dagslys og frisk luft på trapper.
Vertikal duo
Vertikal duo-løsningen er ideel til smalle steder, fx over trapper. Hvis du tilføjer et ekstra ovenlysvindue, får du mere dagslys ind og følelsen af et større rum.
Lysdæmpende plisségardiner
Det lysdæmpende plisségardin giver et fleksibelt lys. Dit rum bliver badet i blødt, behageligt lys, samtidig med at du skærmer for indkig.. Gardinet er designet, så det passer perfekt og er nemt at montere.
Udvendigt solgardin
Udvendige solgardiner reducerer risikoen for overophedning og holder dit rum svalt og komfortabelt, samtidig med at du stadig kan nyde udsigten og får lys ind.
Stue
Renovering
Loftsudvidelse på Nørrebro gav altanstemning året rundtLæs mere
”Fornemmelsen af at være udendørs, den har vi med de her vinduer. Jeg føler mig ret privilegeret, at vi kan få det. Jeg kan godt lide den udsigt. Jeg kan godt lide København. Og nu kan vi stå op til København hver morgen og følge med.”

Hvilket projekt har du i tankerne?

Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Skal du i gang med at renovere?
Mange ønsker sig en smuk og opgraderet bolig, men hvordan kommer man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man arbejde sammen med? Der kan være mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
Sunny home office area
Vil du opgradere dit hjemmekontor?
Selvom vi nyder solen, har vi nogle gange behov for at styre, hvordan lys og varme påvirker vores bolig. Med gardiner, solafskærmning og fjernbetjente vinduer kan du styre, hvor og hvornår dagslyset er velkomment.
Long, but bright corridor with a roof window
Vil du udskifte et ovenlysvindue i gangen?
Det er lettere at udskifte et VELUX ovenlysvindue, end du tror. Lad os vejlede dig, så du kan udskifte forældede eller ødelagte ovenlysvinduer med smukke, energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
Home office space with two roof windows
Planlægger du en loftsombygning?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Arbejd sammen med de rette fagfolk

Vil du renovere køkkenet? Ombygge loftet? Eller bygge et helt nyt hus? Uanset hvad dit projekt går ud på, kan vi hjælpe dig i gang.