Børneværelse

Børneværelset summer af aktivitet, leg og latter. Med VELUX ovenlysvinduer kan du tilføre børnenes værelse mere naturligt lys, så de hele tiden oplever en kontakt med naturen og verden udenfor.

Download produktkatalog

Bring dagslys ind i dine børneværelser

Naturligt lys kan styrke dit barns humør og evne til at koncentrere sig, så det bliver hjulpet godt på vej, både dag og nat.

Scroll ned og udforsk, hvordan du kan skabe det bedste miljø for dine børn.
Mere dagslys og frisk luft kan forvandle børneværelset til det perfekte samlingssted for legekammeraterne. VELUX ovenlysvinduer kan lyse dit barns værelse op og skabe et bedre indeklima.

Forvandling af børneværelset

FørEfter

Oplev vores produkter

2i1 ovenlysvindue
Få dobbelt så meget dagslys ind, og lad lyset forny dit børneværelse. Med det nye 2i1 ovenlysvindue med smalle rammer og karm får du endnu mere dagslys og en imponerende udsigt.
Ovenlysvindue med underelement
Få bedre udsigt i børneværelset med et ovenlysvindue med underelement. Det faste underelement udfylder pladsen mellem gulvet og bunden af ovenlysvinduet, så man får en udvidet udsigt og mere dagslys.
Mørklægningsgardiner – Kids collection
De største eventyr begynder med en god nats søvn. Mørklægningsgardiner til børn fås i ni sjove designs og er testet, så de giver den bedste mørklægning på markedet.
Rulleskodder
Rulleskodder holder rummet svalt om sommeren, blokerer udefrakommende lys, beskytter dit vindue og dæmper støjen fra regn og hagl, så du kan sove uforstyrret.
Nybyggeri
Børneværelse
Ung familie valgte at bygge et nyt træhus med skønt indeklimaLæs mere
“Om aftenen, når jeg ligger og putter pigerne i vores seng, så lukker vinduerne automatisk med gardinerne, og det er sådan en fin afslutning på dagen.”
Marie Bidstrup
Kongens Lyngby

Hvilket projekt har du i tankerne?

Kids bedroom with 3 VELUX roof windows
Vil du renovere dit børneværelse?
Alle ønsker sig en smukkere og opgraderet bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor meget koster det? Hvem skal man vælge som samarbejdspartner? Der er mange spørgsmål, og vi har mange af svarene!
Kids room with two roof windows with blinds
Vil du opgradere børneværelset?
Selvom vi nyder solen, har vi nogle gange behov for at styre, hvordan lys og varme påvirker vores bolig. Med gardiner, solafskærmning og fjernbetjente vinduer kan du styre, hvor og hvornår dagslyset er velkomment.
Two girls lying on the floor under roof window
Vil du udskifte et ovenlysvindue på børneværelset?
Det er lettere at udskifte et VELUX ovenlysvindue, end du tror. Lad os vejlede dig, så du kan udskifte forældede eller ødelagte ovenlysvinduer med smukke, energieffektive og langtidsholdbare løsninger.
Two girls in the room
Vil du ombygge dit loft til et børneværelse?
Det kan gøre en stor forskel for boligens værdi at forvandle et loftsrum til nyttige kvadratmetre, hvad enten det er til opbevaring eller leverum. At tilføje en række ovenlysvinduer kan gøre den helt store forskel.
A new built house facade
Vil du bygge nyt?
Et nybygget hus giver dig fuld kontrol over alle aspekter af dit hus. Du kan tænke frisk luft og dagslys ind i alle rum og være med til at sikre din moderne bolig et sundt og godt indeklima.
Kitchen with VELUX roof windows
Planlægger du en tilbygning?
Du har brug for mere plads men har ikke lyst til at flytte. Altså kan du have behov for at udvide din bolig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at lave dine drømme om til tegninger og konkrete planer.
A street view from the top
Skal du skifte dit tag?
Det er altafgørende for din boligs sundhed, at taget er i god stand. Overvejer du, hvordan du kan udnytte en tagrenovering til at få mere dagslys og frisk luft ind i din bolig?

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Arbejd sammen med de rette fagfolk

Vil du renovere køkkenet? Ombygge loftet? Eller bygge et helt nyt hus? Uanset hvad dit projekt går ud på, kan vi hjælpe dig i gang.