{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Et gammelt loft med meget lidt naturligt lys

"Det var faktisk vores datter, der fik os i gang med projektet," siger boligejer Markus Brun. Da de havde besluttet at udskifte hele taget, besluttede de at lukke mere lys ind og udnytte overtagen til boligareal.  

12

VELUX produkter

4 dage

MONTERINGSTID

€ 31.000

Produktpris

Bygning af to specielle panoramaløsninger

I samarbejde med en specialist i planlægning på stedet fik de monteret to VELUX panoramaløsninger over for hinanden, hvilket transformerede husets oprindelige loftsrum til et moderne, lysfyldt boligareal.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Mere dagslys: Panoramavinduerne lukker masser af naturligt lys ind, og der er derfor ikke behov for elektriske lyskilder før sent på aftenen.

  2. Mere plads: "Panoramaløsningen kaldes også 'Mere plads', fordi det netop er det, den skaber: ekstra plads, hvor der tidligere ikke var noget," siger arkitekt Stefan Flury.

  3. Energibesparende: "Det er virkelig den ideelle løsning for os. Takket være den overflod af dagslys vi nu får ind i rummet, har vi også sparet på strømmen, for vi har simpelthen ikke brug for særlig meget elektrisk lys længere."

Stefan Flury

Flury innen & aussen AG

Byggeriet var virkelig noget helt særligt for os. Jeg tror, at vi alle følte en helt unik glæde for denne usædvanlige løsning.

Det fejer benene væk under dig!

"Det fejer benene væk under dig! Mit hjerte sprang faktisk et slag over, da jeg gik derop for første gang for at se slutresultatet. Resultatet har gjort os ovenud tilfredse. Den indbyggede atelierløsning er et kæmpestort plus for os," siger boligejer Markus Brun.

"Det er perfekt!"
– Markus Brun, boligejer
Styring af VELUX ACTIVE med en smartphone er genialt!

Kunderne elsker den mulighed for at kontrollere luftkvaliteten og indetemperaturen, som de får med VELUX ACTIVE. VELUX ACTIVE måler konstant rummets temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau og åbner automatisk vinduerne for at lukke frisk luft ind, når det er nødvendigt.

Anvendte VELUX produkter i dette referenceprojekt
Toppmanövrerade takfönster
Manuelt vippevindue
Produktoplysninger
Oplev dit rum med ovenlysvinduer