{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Tagterrasse, der føles som en balkon året rundt

Drømmen om en tagterrasse blev en realitet for Kristina Rasmussen, da hun og hendes familie fik muligheden for at tilføje en ekstra etage til lejligheden på Nørrebro. Loftsrummet over dem blev gratis, og hvem vil ikke have en tagterrasse?

"Vores arkitekt, Lasse Grønnerup Johannesen fra Werkt, sagde simpelthen: Ok, det lyder godt. Men har I overvejet, hvor mange kvadratmeter I vil bruge på en terrasse, som I kun kan bruge om sommeren? Dertil kommer, at vi bor i Danmark og ikke det sydlige Frankrig – så vi forstod virkelig, hvad han mente," siger Kristina.

7

VELUX produkter

95.000 kr.

Produktpriser

Udsigt over hele byen

Kristina og Oliver gik i tænkeboks, mens foreningen begyndte at renovere taget og bygge den nye etage.

"Vi gik op og kiggede, da de begyndte på taget, og vi indså pludselig, at vi kunne se frem til udsigt over hele byen samt rådhustårnet. Det førte til mange nye overvejelser om, hvad vi rent faktisk ville bruge etagen til. Vi besluttede os for at skabe et rum med masser af hyggeligt tilbehør og en drivhus-lignende stemning, som vi kan nyde året rundt," siger Kristina Rasmussen.

De største fordele ved at få VELUX ovenlysvinduer

  1. Mere plads: "Den gamle del af lejligheden virker også større nu, selvom den faktisk er blevet mindre på grund af trappen, der har taget lidt af vores soveværelse. Det er lyset, der gør det."

  2. Familiens velvære: "Det er lyset, der gør det. Jeg bliver altid overrasket over, hvor strålende det er – selv på en grå novemberdag eller en dyster formiddag i marts har vi masser af lys. Takket være det nye rum tror jeg ikke, at vi er blevet ofre for den dystre november, der har ramt mange andre mennesker, og om sommeren er lejligheden én stor balkon," siger Kristina.

  3. Produktfunktionalitet: "De er virkelig smarte! Vi gad ikke starte en diskussion om at åbne det hele op og lave en balkon, og med VELUX Cabrio tager det et splitsekund. Samtidig gik det op for os, at det var en mere sikker løsning for vores toårige dreng," forklarer hun.
Dagslys på begge etager

Tre VELUX CABRIO tagterrasser bringer nu lys ind i familiens nyetablerede stue i den øverste del af byen. Med arkitektens hjælp har de skabt sammenhængskraft i deres toetagers lejlighed, og så snart man kommer gennem hoveddøren, ser man bølgen af dagslys, der hælder ned ad trappen fra den nye etage.

"Vi kan se, når byens træer skifter farve, og jeg føler mig virkelig tæt på naturen, på trods af at vi bor helt heroppe. Det er bare så dejligt at komme hjem efter en lang dag på arbejdet og sidde under taget med himlen over os. Det er det hele værd at gå op til femte sal hver eneste dag – selv med indkøbsposer og en træt to-årig dreng på slæb."
– Kristina, boligejer
Balkon året rundt

Nu bruger familien deres nye stue som et lyst tilflugtssted under taget, hvor alle vinterens sorger fordamper med den store himmel og udsigt over byen.

Anvendte produkter
Balkongtakfönster VELUX CABRIO®
Tagaltan
Læs mere
Toppmanövrerade takfönster
Manuelt vippevindue
Læs mere
Bottenmanövrerade takfönster
Tophængt ovenlysvindue
Læs mere
Oplev dit rum med ovenlysvinduer