Forvandling af rum til yndlingssteder

Hvilket rum vil du forvandle?

Har du allerede et ovenlysvindue?

Udskift dit gamle ovenlysvindue
Er dit nuværende ovenlysvindue slidt og trænger til udskiftning? Lad os hjælpe dig med at drømme større.Find en tømrer
Opgrader dit ovenlysvindue
Optimer din indendørs komfort med vores mørklægningsgardiner, solafskærmning og intelligente løsninger.Se vores tilbehør

VELUX 2i1 OVENLYSVINDUE

Dobbelt så meget dagslys i én nem montering

Det nye VELUX 2i1 ovenlysvindue giver mere dagslys, bedre udsigt og er en prisbevidst genvej til en smuk forvandling af dit hjem.

Artikler om dagslys og rum

Sådan gør du dit hjem mere energieffektivt

Der findes mange gode grunde til at gøre sit hjem mere energieffektivt. Lige fra at mindske energiforbruget og spare penge til at sænke CO2-aftrykket. Du får også et mere behageligt indeklima, da dit hjem nemmere holder bedre på varmen om vinteren og forbliver svalt om sommeren. Der er meget, du selv kan gøre. Det kan være omfattende tiltag som at forbedre isoleringen og udskifte vinduerne, men også små ændringer i dine vaner kan reducere energiforbruget. Læs videre, og få gode idéer til, hvordan du kan gøre dit hjem mere energieffektivt.

Læs artiklen

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Tal med de rette fagfolk

Skal dine gamle ovenlysvinduer udskiftes? Eller skal der monteres helt nye? Få en gratis snak om lyset i din bolig, eller gå på opdagelse i vores muligheder.

Vigtig sikkerhedsadvarsel

Risiko for elektrisk fejl i VELUX elektrisk fladtagsvindue CVU (ny generation) giver risiko for personskade. Kontrollér, om du har nogle af de berørte produkter her.

Bemærk: kun VELUX fladtagsvinduer
Læs mere her