Inspiration og værktøjer til designere og arkitekter

Få projektrådgivning
VELUX Fladtagsvindue

Produktnyheder

Produktspecifikationer

Produktspecifikationer

BIM/3D-objekter

BIM/3D-objekter

2D/CAD-tegning

2D/CAD-tegninger

Daylight Visualizer

Daylight Visualizer

Visualisering ventilation dagslys

Indendørsvisualisering

BIM/CAD

Tegningskonfigurator

VELUX designhæfte

Designhæfte

En samling af casestudies, virtual reality-projekter, fotografier og film opdelt i konstruktionstekniske kategorier. VELUX designhæftet giver dig indsigt i , hvordan du kan integrere dagslysløsninger i dit design, samt et overblik over løsningernes mange fordele.
Vejledning om design af sunde boliger

Vejledning om design af sunde boliger

I dag tilbringer mange af os mere end 90 % af vores liv inden døre. Det betyder, at designet af vores boliger  har direkte indflydelse på vores sundhed og trivsel. Vejledningen om design af sunde boliger blev udarbejdet for at støtte arkitekter i deres arbejde med at designe bygninger til "The Indoor Generation".

Dagslysløsninger til kommercielle byggeprojekter 

Ovenlys lukker dagslys og frisk luft ind i alle typer erhvervslokaler, så brugerne får fornyet energi. Besøg vores webside for at få mere at vide om vores dagslys- og ventilationsløsninger.
It's our nature

Bæredygtighed

Hos VELUX driver vi forretning med bæredygtighed. Vores bæredygtighedsstrategi for 2030 hedder "It’s our nature". Den blev lanceret i 2020 og er vores køreplan for et årti med handling til fordel for  vores klima og miljø med fokus på at udvikle mere bæredygtige produkter og  ansvarlige forretningsprocesser. Vores banebrydende løfte er at blive Lifetime Carbon Neutral inden 2041. Det betyder, at vi tager ansvar for både vores tidligere og fremtidige kulstofemissioner.