Overlad ikke noget til tilfældighederne

Monterings-vejledninger

Korrekt montering har afgørende betydning for færdiggørelsen af dit projekt. Download vores monteringsvejledninger, og se vores videoer.

BIM & 3D-objekter

Importer VELUX produkter, herunder ovenlysvinduer og fladtagsvinduer, til din 3D-model.

2D/CAD-tegninger

Download vores udvalg af snittegninger i det format, der passer bedst til dine behov.

Produktdatablade

Download tekniske datablade, herunder U-værdier, rudefunktioner og andre oplysninger.

Sikkerhedsdatablade

VELUX Grupperne er fuldt ud opmærksomme på forpligtelserne i henhold til REACH-forordningen (1907/2006). Download sikkerhedsdatablade tilhørende et udvalg af VELUX vedligeholdelsessæt.

Størrelsestabeller

Find de størrelser, som hvert enkelt vindue i vores produktudvalg fås i, for at sikre, at du får det rigtige vindue til dit projekt – uanset om du skal montere et nyt vindue eller udskifte et eksisterende.

CE-mærkning

Find og download de dokumenter om CE-mærkning, der tilhører dit specifikke produkt. Vores produkter er CE-mærket i henhold til byggevareforordningen.
Digitale retningslinjer for anvendelse af VELUX varemærket
Uanset om du promoverer dine monteringstjenester, fremviser VELUX ovenlysvinduer i nylige projekter eller har din egen onlinebutik, skal du sikre, at du anvender VELUX brandet korrekt. Få mere at vide i vores enkle vejledning.

Daylight Visualizer

Med VELUX Daylight Visualizer kan du simulere og beregne dagslysniveauerne for forskellige vindueskombinationer.

Energy and Indoor Climate Visualizer

VELUX Energy and Indoor Climate Visualizer anvendes til evaluering af enfamiliehuses ydeevne med hensyn til energi, ventilation og indeklima.

Beregningsværktøj til U-værdier

Skab energieffektive løsninger til ethvert rum, og gør det lettere at vælge den rigtige vinduesrude med vores beregningsværktøj til U-værdier.