VELUX Support – VELUX App Control og VELUX ACTIVE med NETATMO
Hvordan sletter jeg min konto og mine personoplysninger?
Du kan til enhver tid slette din VELUX ACTIVE- eller VELUX App Control-konto direkte i appen.
Vigtigt
Når du sletter din konto:
- Slettes dine personoplysninger, der er knyttet til kontoen.
- Mister du adgang til alle produkter og enheder, der er forbundet med kontoen.
- Kan handlingen ikke fortrydes.
Hvis du ønsker at fortsætte med at bruge dine produkter, skal du derfor ikke slette kontoen.
Sådan sletter du din konto
- Åbn appen.
- Gå til Indstillinger.
- Vælg Min konto.
- Vælg Profil.
- Tryk på Slet konto.
- Bekræft ved at vælge Ja, slet min konto.
Når sletningen er gennemført, fjernes dine kontooplysninger i overensstemmelse med gældende regler for databeskyttelse.
Du kan finde yderligere information om behandling af dine personoplysninger i VELUX ACTIVE's brugerbetingelser og privatlivspolitik i appen.
Søg information
Brug for yderligere hjælp?
Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal fortsætte, eller ikke kan finde det, du søger, er du velkommen til at kontakte os.