Tag dagslyset med hjem

Opgrader dit parcelhus, så det passer med den moderne families behov for lys. Uanset om det er godt vejr, regnvejr, dag eller nat.

Over 800.000 parcelhuse kan få VELUX ovenlys

De fleste parcelhuse har brug for mere dagslys. Kendetegnende for parcelhuset i ét plan er den lavloftede stue og den dunkle pistolgang, der fordeler forældre- og børneværelser.

VELUX ovenlysvinduet passer perfekt til en opgradering af den hustype, de fleste danskere bor i. Med en loft-til-kip- eller skaktløsning kan du nemt få et helt nyt udtryk i dit parcelhus - hvad enten du er i gang med en tagrenovering eller blot trænger til at se dit hus i et helt nyt lys.

Udforsk

Køkkenet

"Lad dagslyset hjælpe til, når du forbereder familiens måltider. VELUX ovenlysvinduer giver godt arbejdslys - og hjælper også mod røg i køkkenet."

Køkkenet er samlingspunktet for den moderne familie. Det er et af de rum, hvor der bliver investeret flest penge, og hvor et ovenlysvindue måske har allerstørst effekt. For i køkkenet skal der både arbejdes og leves - og hvis ikke man spiser eller laver mad, er det et rum, hvor man kobler af sammen med sine nærmeste. Ovenlyset tilføjer en ekstra dimension til køkkenet. Du kan lufte ordentligt ud, når kødgryderne er i gang, og du får det bedst tænkelige lys til arbejdet i køkkenet.

Find mere inspiration

Udforsk

Stuen

"Udskift de sænkede lofter med ovenlysvinduer i din stue - så kan du sidde i sofaen og nyde det flotte solskin eller det hyggelige regnvejr med familien."

Stuen i parcelhuset er lang, måske lidt mørk, og typisk kun med facadevinduer ud til et verdenshjørne. Nogle ville kalde den kedelig. Åbner du op i loft-til-kip eller vælger den enklere skaktløsning, kan du med ovenlys få en visuelt meget mere interessant stue. Du vil opleve, at rummet virker større og markant lysere. Nye områder i stuen får dagslys i løbet af dagen, og du mærker i det hele taget, at du er tættere på naturen - selvom du stadig sidder i den samme sofa.

Find mere inspiration

Udforsk

Soveværelset

"Bliv vækket af morgenlys fra VELUX ovenlysvinduer - det bedste vækkeur du kan få."

Tidligere valgte mange et VELUX ovenlysvindue til børneværelserne, men nu vil forældrene ikke undvære det i soveværelset. Det er nemlig en stor luksus at blive vækket af dagslyset eller falde i søvn til den blide lyd af regndråber på vinduet, og netop den forkælelse har man som forældre fortjent - ikke sandt? En mulighed er at åbne ovenlysvinduets ventilationsklap og derved få frisk luft ind i løbet af natten, uden at du mærker træk. Et VELUX ovenlysvindue i soveværelset kan også fungere som vækkeur, hvor du selv bestemmer, hvornår det skal åbne. Og vil du lukke helt af, kan du trække gardiner for, så du ikke ænser lyset. Godnat og sov godt!

Find mere inspiration

Udforsk

Badeværelset

"Tag bad i morgensolen - og udskift nemt og effektivt luften bagefter."

Badeværelset er rummet, hvor du og din familie begynder og slutter hverdagen, og i weekenden bruger I typisk lidt mere tid her. Badeværelset i parcelhuset er sjældent særlig stort, og ofte er vinduespartiet lille. Et ovenlysvindue giver en anden rumfornemmelse i det lille badeværelse, som pludselig synes større. Du kan nu tage bad under åben himmel og nyde dagens første dagslys. Åbn vinduet og luk den fugtige luft ud på blot få minutter. Derved undgår du at sænke temperaturen i rummet unødigt. I langt de fleste af døgnets timer er her oplyst, og selv om natten vil du foretrække måneskinnet frem for det skarpe elektriske lys.

Find mere inspiration
Kan man det?

Udforsk huset

Swipe mod venstre for at udforske rummene...

Kan man det?

Badeværelset

"Tag bad i morgensolen - udskift nemt og effektivt luften bagefter."

Kan man det?

Soveværelset

"Bliv vækket af morgenlys fra VELUX ovenlysvinduer – det bedste vækkeur du kan få."

Kan man det?

Køkkenet

"Lad dagslyset hjælpe til, når du forbereder familiens måltider. VELUX ovenlysvinduer giver godt arbejdslys - og hjælper også mod røg i køkkenet."

Kan man det?

Stuen

"Udskift de sænkede lofter med ovenlysvinduer i din stue – så kan du sidde i sofaen og nyde det flotte solskin eller det hyggelige regnvejr med familien."

Jeg kan ikke nå mit VELUX vindue

Pris fra 6.056 kr.

Et VELUX INTEGRA® er en moderne ovenlysløsning. Det er kort fortalt et klassisk VELUX vindue, som du kender det, i en elektrisk udgave. Du kan åbne og lukke vinduet via en fjernbetjening, du kan åbne og lukke gardinerne, du kan åbne og lukke udvendige skodder – hvilket er en fordel i etplanhuset, da du sjældent kan nå vinduerne i taget med hænderne.

Se flere detaljer om produktet

Hvad hvis det regner?

VELUX INTEGRA® kommer altid med en indbygget regnsensor. Vinduet lukker, hvis det begynder at regne - og du slipper for at bekymre dig, hvis du glemte det i farten.

Hvordan kommer det til at se ud?

Indrømmet! Det kan være svært at forestille sig, hvordan en VELUX løsning ser ud. Det korte svar er, at dit hjem vil se markant lysere ud, fordi et ovenlysvindue giver dobbelt så meget dagslys som et af dine almindelige facadevinduer.
Selv på en gråvejrsdag. Vil du have hjælp til at forestille dig, hvordan det kunne blive, så se med her.

Prøv MyDaylight her

Fritidshuset

Godt vejr hele året

Danskerne bruger deres fritidshuse mere og mere - også i knapt så godt vejr. Med en VELUX ovenlysløsning kan du være inden døre og samtidig tæt på naturen.

Se case

Murermestervillaen

Fokus på første sal

Denne type villa har værelser på første sal - og trapper derop. Med VELUX ovenlys bliver disse værelser og trappegange flottere og lysere - og giver følelsen af mere plads under det skrå tag.

Se case

Parcelhuset

Nyt liv til det gamle

Parcelhuset med den ideelle planløsning er ofte lidt for mørkt til den moderne familie. Det kan man gøre noget ved med en samlet VELUX løsning.

Se case

Har I også en løsning til mit hus?

Ja, vi har samlet en række løsninger i vores casebibliotek og fortalt om processen og produkterne.

Se cases

Ovenlys eller ej - vi hjælper dig på vej...

Uanset om du fortsat overvejer eller har taget beslutningen, tilbyder VELUX Danmark dig inspiration, relevant information og værdifuld rådgivning om mulighederne for ovenlys i dit hjem.

Ring til vores rådgivere

Som noget helt nyt kan du ringe direkte til vores rådgivere og tale med dem om mulighederne for dig og dit hjem.
Ring på 45 16 45 99 – åbent mandag til torsdag kl. 8-16. Fredag kl. 8-15.

Kan man det?

Kan man det?

Er du i tvivl om, det er muligt at slå hul i dit tag? Kender du byggelovgivningen? VELUX rådgivning hjælper dig med at finde svar.

Kontakt os

Hvad koster det?

Hvad koster det?

Dit projekt er måske ikke så dyrt, som du tror. Med vores prisberegner kan du hurtigt finde prisen på VELUX ovenlysvinduer.

Priser

Jeg er klar!

Jeg er klar!

Find en VELUX dagslysrådgiver eller kvalificeret tømrermester tæt på dig og indhent et eller flere uforpligtende tilbud.

Find tømrer