Vær med

Din lyse fremtid venter

DER ER LEDIGE JOB I DIT OMRÅDE – DANMARK
Opdag jobmulighederne i dit område.

Sådan ansøger du

Inden du udarbejder din ansøgning, skal du sikre dig, at du har gennemlæst stillingsopslaget grundigt. Hvis stillingen vækker din interesse, og du mener, at du er et godt match, opfordrer vi dig til at søge den! Send din ansøgning via ansøgningslinket, som du finder i stillingsopslaget. En god ansøgning er typisk kort og præcist formuleret, samtidig med at den afspejler din faglige og personlige profil og motivation for at blive ansat hos os i den stilling, du søger. Vores liste over ofte stillede spørgsmål indeholder generelle spørgsmål omkring ansættelsesproceduren på vores lokationer. Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål fra vores ansøgere.
Kan jeg ansøge om mere end ét job på samme tid?
Modtager I uopfordrede ansøgninger?
Anvender I specifikke tests?
Hvordan ved jeg, at VELUX har modtaget min ansøgning?
Hvordan indsender jeg min ansøgning?
Hvordan vurderes min ansøgning?
Hvordan skal jeg forberede mig til en jobsamtale?
Hvilket sprog skal jeg skrive min ansøgning på?
Hvad skal der til for at få et job hos VELUX Gruppen?
Hvilket niveau kræver I, at mine engelskfærdigheder ligger på?
To personer, der står i en hall

Medarbejderfonden

Hos VELUX Gruppen går vi ind for at passe godt på vores medarbejdere. Det gør vi blandt andet gennem Medarbejderfonden, som har til formål at understøtte trivslen hos alle medarbejdere i VKR Gruppen.
Mød nogle af dine fremtidige kollegaer
Hvis der er én ting, der gør en forskel her, så er det de mennesker, der arbejder her.

Sådan løfter Marie bæredygtigheden op på et nyt niveau

Forandring, udfordringer og nye idéer er en stor del af VELUX. Og de er også en stor del af Maries natur. Hun har en baggrund inden for bæredygtigt skovbrug og bruger sin passion for træ og naturen til at gøre VELUX endnu mere bæredygtig hver eneste dag – især gennem cirkularitet, hvor man reducerer og genbruger for at få mest muligt ud af de ressourcer, vi har brug for.

Derfor betyder to simple ting alt for Claus

Da Claus blev spurgt om, hvad der motiverer ham til at komme på arbejde, kogte han sit svar ned til to ting: "For det første er det de mennesker, der arbejder her. Vi har en særlig indbyrdes tillid og forbindelse. For det andet kan en god idé komme fra hvem som helst, og alle her opfordres til at sige deres mening – og det gør jeg helt sikkert. Måske er det derfor, jeg fungerer som et godt bindeled mellem produktions- og udviklingsteamet i dag".

For studerende og kandidater

Hvis du stadig studerer eller netop er blevet kandidat, er du måske interesseret i en strålende mulighed for at videreudvikle dig selv hos VELUX Gruppen. Du kan styrke dine kompetencer gennem et studiejob, en lære- eller praktikplads eller endda ved at skrive dit projekt eller speciale i samarbejde med os.
Disse strålende job er ledige lige nu
Hos VELUX Gruppen findes der mange jobmuligheder. Fra F&U og produktion til ledelse og salg – vi er næsten sikre på, at vi har en, der passer til dig. Så hvorfor ikke se nærmere på dem med det samme?