1. VELUX Daylight Experience-tjenesten ("service"), der skaber en visualisering ud fra dine billeder, ejes og tilbydes af VELUX Danmark ("VELUX" eller "os").
  2. De oplysninger, vi anmoder om i formularen ("information") samt de billeder, du har leveret til VELUX ("billeder") er påkrævet for at vi kan skabe visualiseringen og kontakte dig. Ved at bruge vores service accepterer du, at VELUX kan bruge, især reproducere, distribuere og behandle informationen og billederne for at levere tjenesten, og at VELUX kan kontakte dig via e-mail eller telefon for at diskutere spørgsmål, der opstår under arbejdet på visualiseringen samt at kontakte dig med den endelige visualisering og kontakte dig på telefon eller e-mail med henblik på videre rådgivning.
  3. VELUX understreger udtrykkeligt, at visualiseringen kun giver et indtryk af de foreslåede løsninger, men at det ikke repræsenterer en formel byggeplan.
  4. Du giver VELUX en gratis ubegrænset ret, især retten til at reproducere og distribuere, retten til at offentliggøre (online, "on demand", brug i sociale medier kanaler osv.), retten til at redigere og ændre samt retten til at anvende visualiseringerne til reklame og / eller til referenceformål, især i reklamematerialer eller på hjemmesider. Du giver også VELUX ret til at bruge billederne til disse formål i redigeret form, i sektioner eller sammen med andre værker, hvad enten de er beskyttet af ophavsret eller ej. Vi vil bede dig om et specifikt samtykke, hvis vi gerne vil bruge dine fotos ud over det nævnte anvendelsesområde.
  5. Du har ikke noget ejerskab til visualiseringen, men du kan dele det på sociale medier, f.eks. blogs og Facebook.
  6. De oplysninger, du giver os, behandles af VELUX i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Når vi har færdiggjort visualiseringen og sendt den til dig, vil vi slette dine oplysninger efter 2 måneder, medmindre du udtrykkeligt har accepteret yderligere brug af VELUX.
  7. Hvis du har modtaget kuponen hos en VELUX-forretningspartner (f.eks. en tømrer eller en forhandler), vil VELUX offentliggøre dine personoplysninger / information (navn, e-mail-adresse, telefonnummer og visualisering af dit rum) til denne partner med henblik på at lette yderligere dialog.